EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 6.10.2018  /  Ravintola Kerubi (sali)  /  Joensuu

Jazzia Ilosaaressa

Jazzia Ilosaaressa Liput
Takaisin

Ladataan…

Syyskauden suuri pääkonsertti - kolme huippuesiintyjää!
JAZZIA ILOSAARESSA

MOPO

Suosikkiyhtyeen odotettu neljäs albumi Mopocalypse ilmestyi tammikuussa. Hienon vastaanoton saanut albumi räjäyttää Mopon monipuolisen musiikin uusille tasoille. Se on vahva kokonaisuus, jonka tunneskaala kattaa koko spektrin raivokkuudesta kauniin surumielisten sävyjen kautta kirkkaaseen onnellisuuteen.

SIGNE

Signe tarkoittaa 'voittajatarta' muinaisskandinaviaksi. Muissa kielissä sana tarkoittaa myös merkkiä tai vahvistusta, joita yhtye improvisaatioillaan tutkii. Signe vie jazzilmaisua uusille urille poikkeuksellisen instrumentaation, kolmen naisvokalistin ja kontrabasson muodossa. Yhtyeen debyyttialbumi 'Signe' julkaistiin joulukuussa WeJazz -festivaalin yhteydessä.

MUSIC OF MICHAEL BRECKER

Saksofonisti Michael Breckerin ura hakee vertaistaan koko musiikkimaailmassa. Hän oli veljensä trumpetisti Randy Breckerin kanssa suosittu torvisektio New Yorkissa studiotyöskentelyn kulta-aikoina. Saksofonisti Joonatan Raution johdolla Breckerin musiikkikirjaston parhaimmistoa kokoontuu tutkimaan Suomi Jazzin tähtikentällinen: Varre Vartiainen, Jukkis Uotila, Timo Hirvonen ja Jussi Lehtonen!

jazzkerho-76.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Showtime: 19:00