EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 20.7.2019  /  KokoTeatteri  /  Helsinki

Jazz Meets Theater / Dance / Circus

Jazz Meets Theater / Dance / Circus Liput

KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin yhteistyö huipentuu heinäkuussa jälleen kerran Jazz Meets Theatre / Dance / Circus tapahtuman saadessa toisen tulemisensa!

2019 tapahtumassa ryhmä kokoontuu viikoksi Kokolle valmistamaan improvisaatioon perustuvan, mutta suunnitellun ja ohjatun kokonaisuuden, jossa kansainvälistä tunnelmaa ei puutu. Koko Jazz Clubin taiteellinen johtaja Timo Hirvonen luotsaa taiteellista kokonaisuutta, vastaa sävellyksistä ja hänen kanssaan muusikoina esiintyvät Rafael Barata (BRA) ja kotimainen tähtemme Severi Pyysalo.

Näyttämötaiteen ryhmässä tanssivat ja näyttelevät jälleen Sami Saikkonen, Jarkko Lehmus ja Inka Tiitinen. Rinnalleen uutena kasvona he saavat sirkustaiteilija Jenni Lehtinen, jonka erityisala on akrobatia

Esityksen ohjauksesta vastaa Anna Veijalainen ja valosuunnittelusta Helena Roivainen. Kuvausryhmää vetää Jarno Marjamäki.

Ensimmäinen Jazz Meets Theatre / Dance / Circus -esityskokonaisuus nähtiin heinäkuussa 2017. Tuolloin esityksen valmistumisviikkoa seurasi kuvausryhmä ja itse esitys taltioitiin. Myös kesän 2019 viikko dokumentoidaan.

Tapahtuman valmistamisen on mahdollistanut Suomen Kulttuurirahasto.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19.00
Ovet tuntia ennen esitystä.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ryhmälipussa ryhmän minimikoko 10 hlö.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Showtime 19:00.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.