EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 20.12.2018  /  Ravintola Poppari  /  Jyväskylä

Jazz Jkl Live: Signe

Jazz Jkl Live: Signe Liput

Ladataan…

Jazz Jkl Liven syyskauden päättää lauluyhtye Signe. Yhtye vie jazzilmaisua uusille urille poikkeuksellisen instrumentaation, neljän naisvokalistin ja kontrabasson muodossa. Tällä kertaa alkuperäisestä hieman poikkeava kokoonpano on entistäkin erityisempi, sillä Signen hurmaavat Josefiina Vannesluoma, Riikka Keränen sekä Selma Savolainen esiintyvät elektroniikalla maustettuna laulutriona. Konsertissa kuullaan uutta materiaalia alkuvuodesta julkaistavalta Sapfo-aiheiselta levyltä sekä Bruno K. Öijerin ja Edith Södergranin runoihin sävellettyä musiikkia. Yhtyeen iholle tuleva laulumusiikki kulkee jazzin, nykymusiikin ja kuunnelman rajapinnoilla, ja sen tunnelmat vaihtelevat aina lyyrisesta kaihosta hyvinkin iloisiin ja svengaaviin säveliin.

Signen alkuperäisessä kvartettikokoonpanossa soittaa myös Pori Jazzin vuoden 2018 nousevana kykynä palkittu kontrabasisti Kaisa Mäensivu, joka asuu ja työskentelee New Yorkissa. Kvartetti esiintyi vastikään Lontoossa Jazz Festivalilla edustaen Suomea Nordic Jazz Comets Showcasessa marraskuussa 2018. Maaliskuussa 2019 Signe konsertoi laajamittaisesti ympäri Suomea Jazzliiton ja Raitala Musicin yhteistuotantokiertueella.

Yhtyeen jäsenet ovat tutustuneet Helsingissä opiskellessaan Sibelius-Akatemian jazzosastolla. Nykyisellä kokoonpanollaan vuodesta 2015 toiminut yhtye julkaisi EP-albumin Signe loppuvuodesta 2017. Parhaillaan Signe valmistelee ensimmäistä kokopitkää albumiaan, joka koostuu yhtyeen itse säveltämästä ja sanoittamasta materiaalista. Levy julkaistaan tammikuussa 2019.

"Vihdoinkin yhtye, jossa ääntä käytetään kuin aitoa jazzinstrumenttia!" Katri Kallionpää HS

Riikka Keränen - laulu
Selma Savolainen - laulu, syntetisaattori
Josefiina Vannesluoma - laulu, syntetisaattori

jazzjkl.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30

Showtime 19:00

Esityksen kesto 2 h