EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 4. - La 6.10.2018  /  Ravintola Poppari  /  Jyväskylä

Jazz Jkl Live Fest: Festivaalilippu

Jazz Jkl Live Fest: Festivaalilippu Liput

Ladataan…

To 4.10. Mopo

Kolmepäiväisen Jazz Jkl Live Festin pöräyttää käyntiin Mopo. Vuonna 2009 perustettu kolmen energisen muusikon kollektiivi ammentaa musiikkiinsa vaikutteita jazzista, punkista ja Suomen luonnosta. Live-energiastaan ja muuntautumiskyvystään tunnettu yhtye on valloittanut yleisöjä puolelleen Suomen lisäksi muun muassa Euroopassa, Väli-Amerikassa ja Afrikassa. Mopon toinen albumi Beibe sai vuoden 2015 Jazz-Emman. Mopon neljäs pitkäsoitto, tammikuussa 2018 ilmestynyt Mopocalypse on vahva kokonaisuus, jonka tunneskaala vaihtelee raivokkuudesta kauniin surumielisten sävyjen kautta kirkkaaseen onnellisuuteen. Mopocalypse on voimannäyttö, josta vastaa ystävyyteen musiikkinsa perustava, yhteen hitsautunut yhtye.

Linda Fredriksson - saksofonit
Eero Tikkanen - basso
Eeti Nieminen - rummut

 

Pe 5.10. Jamit

Jazz Jkl Live Festin perjaintapäivää ryydittää konserttisarjan tuottaja ja Jazz Jkl ry:n puheenjohtaja Tuomas Paukun isännöimät jazzjamit klo 22 alkaen. Popparin lava on vapaa kaikille jazzhenkisestä musiseerauksesta kiinnostuneille, ja paikallisista voimista koottu houseband on käytettävissä koko illan. Vapaa pääsy jameihin osallistuville muusikoille sekä festivaalilipun lunastaneille.

Liput ovelta 3 €. Jameihin osallistuvat muusikot ja festarilipun ostaneet asiakkaat pääsevät maksutta sisään.

 

La 6.10. Tuomas J. Turunen Trio feat. Manuel Dunkel 

Jazz Jkl Live Festin kolmantena päivänä kuullaan pianisti Tuomas J. Turusen trion levynjulkaisukonsertti. Trion tähtisolistivieraana sekä uudella levyllä että keikoilla on Suomen maineikkaimpiin tenorisaksofonisteihin lukeutuva Manuel Dunkel. Dunkel on toinen Jazz Jkl Live -konserttisarjan syyskauden pääartisteista esiintyen oman kvartettinsa kanssa 8.11. sekä nyt Turusen trion vieraana.

Manuel Dunkel - saksofonit
Tuomas J. Turunen - piano
Jori Huhtala - basso
Tuomas Timonen - rummut

jazzjkl.fi


Ikäraja: K-18

Säilytä lippusi koko festivaalin ajan.