EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 13.9.2019  /  Suvilahti TBA  /  Helsinki

Jay Kortehisto Band feat. Jukka Eskola, Amy Winehouse Tribute

Jay Kortehisto Band feat. Jukka Eskola, Amy Winehouse Tribute Liput

Ladataan…

Karismaattisena viihdyttäjänä tunnettu Jay Kortehisto julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2018. Jay Kortehisto Bandin varsin nimekkäässä kokoonpanossa vaikuttavat Jay Kortehisto (laulu ja pasuuna), Pope Puolitaival (saksofoni), Mikael Jakobsson (piano), Antti Lötjänen (basso), Jaska Lukkarinen (rummut) sekä Suvilahti TBA:n keikalla vieraileva Jukka Eskola (trumpetti).

Amy Winehouse (14.9.1983 - 23.7.2011) on kiistatta yksi aikamme lahjakkaimmista laulajista ja lauluntekijöistä. Lontoolaistähti ei ehtinyt koskaan konsertoida Suomessa, mutta Amy Winehouse -Tribuutin keikoilla on ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla yhden 2000-vuosikymmenen suurimmista vaikuttajista hittikappaleet livenä. Winehousen musiikkia tulkitaan konserteissa kahden laulusolistin ja 6-henkisen kotimaisen orkesterin voimin. Yhtyeen taiteellisena kokoonpanijana toimii kitaristi Tuomas Metsberg.

www.suvilahtitba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 13.9.2019 19:00.