EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.12.2019  /  Basso Club  /  Oulu

Jay Hardway

Jay Hardway Liput

 

 

Facebook

www.bassoclub.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime 00

Basso Clubin kansainvälinen artistikattaus saa jatkoa, kun Hollantilainen Jay Hardway keikkailee ensimmäistä kertaa Suomessa lauantaina 14.12. Early Bird -ja ennakkoliput tulevat myyntiin Tikettiin.

Jay Hardway on edelleen elektronisen tanssimusiikin mielenkiintoisempia ja rakastettuja nimiä, valtavan tuotannon kasvaessa nopeasti globaalin kiertueohjelman rinnalla. Etelä-Hollannin Drunenista kotoisin oleva DJ aloitti tuottamisen ja keikkailun 14-vuotiaana saatuaan vaikutteita tuon ajan isoilta tuottajilta. Nykyään Amsterdamissa vaikuttava tuottaja on musiikillinen voima, jonka biiseillä on miljoonia toistoja.

Jayn ensimmäinen julkaisu ”Registration Code”, yhdessä silloin vielä tuntemattoman Martin Garrixin kanssa aloitti menestyksekkään ja kestävän yhteistyön duon välille, joka jatkuu vielä tänäkin päivänä. Heidän seuraava yhteiskappaleensa ”Wizard” julkaistiin Spinnin’ Recordsilla ja saavutti pian 1. sijan Beatportissa, sekä sai 3,6 miljoonaa näyttökertaa YouTubessa ensimmäisen viikon aikana. Duon viimeisin hitti ”Spotless” on saavuttanut jo yli 40 miljoonaa näyttökertaa YouTubessa.

Muut yhteistyöt skenen huippujen kuten Firebeatz, Bassjackers, Mesto and Mike Cervello kanssa ovat luoneet tanssihittejä, kuten myös remixit Armin Van Buurenille, Borgeous:lle ja Sam Feldt:lle. Näiden onnistuneiden yhteistöiden lisäksi Jay tunnetaan soolotuotannostaan, jossa hän näyttää meille rakkautensa kauniisiin melodioihin.

Biiseillä kuten Bootcamp, Electric Elephants, Somnia, Golden Pineapple and Coffee Please hän vie meidät matkalle täydellisillä ja monipuolisilla soundeilla. Huippuluokan tuotantojen lisäksi hän on laajentanut täyteläisempiin soundeihin biiseillään, kuten trance-vaikutteinen Somnia. Viimeisimpänä hän on yhdistänyt melodista laulua biiseihinsä kuten ”Need It” ja ”Wired”. Jay etsii aina jotain uutta ja mielenkiintoista musiikin lisäksi myös musiikkivideoilleen. Japanissa kuvattu ”Electric Elephants” -video sai yli kuusi miljoonaa näyttökertaa ja biisin ”Golden Pineapple” musavideo tähän mennessä yli seitsemän miljoonaa näyttökertaa.

Vuonna 2018 hän oli legendaarisen DJ Magin Top 100 DJ äänestyksessä 64. , sekä keikkaili maailman isoimmilla klubeilla ja festivaaleilla, kuten Tomorrowland, EDC New York, Hakkasan Las Vegas, MTV Mobile Beats, Sziget, WiSH Outdoor, Creamfields Brasil, Electric Love, Pacha NYC, AMF ja Mysteryland.

Twitter: https://twitter.com/jayhardway
Soundcloud: http://www.soundcloud.com/jay-hardway
Beatport: http://btprt.dj/18lvS4e
Instagram: http://instagram.com/jayhardway

Liput:
Early bird 14€ https://www.tiketti.fi/jay-hardway-basso-club-oulu-lippuja/65216
Ennakkoon 18€
Ovelta 22
+PM 2,5€ (narikka peritään ovella)

Ovet klo 22
Showtime 00