EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 1.5.2020  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

Jatsin kutsu

Jatsin kutsu Liput

Vapunpäivän iltana Torvikopla Big Band ja Rehupiikles esiintyvät yhdessä ja erikseen Tullikamarin Pakkahuoneella, Tampereella. Riemumielisessä vappukonsertissa kuullaan rokkia, bluesia ja kaikenlaista jatsia. Rehupiikles naurattaa ja Torvikopla liikuttaa - tätä konserttia et voi ohittaa!

Torvikopla Big Band on tamperelainen nuori ja energinen big band, joka soi ilosta ja intohimosta musiikkiin ja yhdessä tekemiseen. Suurin osa soittajista on aktiiviharrastajia, mutta joukkoon mahtuu myös musiikin ammattilaisia ja muusikoksi opiskelevia. Torvikopla lähestyy monenlaista suomalaista musiikkia rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Tästä hyvä esimerkki on manserokkia sisältävä Outoon valoon -albumi, joka julkaistiin keväällä 2014.

Rehupiikles on huumoripitoinen rock'n'roll-jazz-kantri-blues-kansanmusiikkiyhtye Jalasjärveltä, jonka musiikki ja show saavat haurankaivajankin nauramaan. Rehujen monet jazz- ja soul-helmet ovat innoittaneet suomalaisia jo 30 vuoden ajan eikä bändin vaikutusta suomalaisten jazz- ja soul-musiikin tuntemukseen sovi vähätellä. Rehupiikles julkaisi ensimmäisen levynsä, Noiruttu Pohojam'maa, vuonna 1995. Levyltä löytyvät mm. superhitit Ylihärmä ja Som'muv'velii. Viimeisin albumi, Ilimastom'muutos, on julkaistu syksyllä 2019.

Facebook

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:15

Showtime 19:00

Myynti loppuu 1.5.2020 18:15.