EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 15.12.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Jasper Høiby - 3Elements (DK/KR/NL)

Jasper Høiby - 3Elements (DK/KR/NL) Liput

Kööpenhaminassa syntynyt ja Lontoossa asustava Jasper Høiby nousi eurooppalaisen jazzin kärkinimien joukkoon Phronesis-yhtyeen perustajajäsenenä ja saapuu nyt Suomeen uuden pianotrionsa 3Elementsin kanssa! Melodisella ja rohkealla tyylillään vakuuttavassa 3Elementsissä Høibyn rinnalla soittavat etelä-korealainen pianoihme Chaerin Im sekä eklektinen hollantilaisrumpali Jamie Peet.

Vuonna 2005 ensimmäisen yhtyeensä perustanut Høiby on kerännyt tunnustusta jazzkentällä yhdistellessään konstikkaita sävellyksiä sponttaaniin improvisaatioon. Phronesis-yhtyeensä lisäksi hän on soittanut mm. kokoonpanoissa Fellow Creatures ja Planet B, ja hänen aiempiin yhteistyökumppaneihinsa lukeutuvat mm. Tigran Hamasyan, Jason Lindner, Jeff Ballard, Verneri Pohjola ja Makay McCraven.

Vuodesta 2010 alkaen Høiby on julkaissut kaikki äänitteensä Edition-levymerkin kautta. Vuonna 2012 Høiby noteerattiin Copenhagen Jazz Festivalin 'Young Spirit Award' -palkinnolla.

“The brilliant bass player, Jasper Høiby, outstanding music”
- GILLES PETERSON

“Høiby fashions his pieces so the lines between freedom and form are beautifully blurred, the music flows as a tumultuous organic whole –
everything belongs, nothing is forced.”
- MOJO

Tämä konsertti on osa Better Live -hanketta, jonka osarahoittajana on Euroopan Unionin Luova Eurooppa -ohjelma.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Konsertti on ikärajaton ja järjestetään pääosin seisomakatsomolla.

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 20 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 15.12.2024 18:00.