EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 12.12.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Jasper Høiby – 3Elements (DK)

Jasper Høiby – 3Elements (DK) Liput

Kööpenhaminassa syntynyt ja Lontoossa asustava Jasper Høiby nousi eurooppalaisen jazzin kärkinimien joukkoon Phronesis-yhtyeen perustajajäsenenä ja saapuu nyt Suomeen uuden pianotrionsa 3Elementsin kanssa! Melodisella ja rohkealla tyylillään vakuuttavassa 3Elementsissä Høibyn rinnalla soittavat etelä-korealainen pianoihme Chaerin Im sekä eklektinen hollantilaisrumpali Jamie Peet.

Vuonna 2005 ensimmäisen yhtyeensä perustanut Høiby on kerännyt tunnustusta jazzkentällä yhdistellessään konstikkaita sävellyksiä spontaaniin improvisaatioon. Phronesis-yhtyeensä lisäksi hän on soittanut mm. kokoonpanoissa Fellow Creatures ja Planet B, ja hänen aiempiin yhteistyökumppaneihinsa lukeutuvat mm. Tigran Hamasyan, Jason Lindner, Jeff Ballard, Verneri Pohjola ja Makay McCraven.

Vuodesta 2010 alkaen Høiby on julkaissut kaikki äänitteensä Edition-levymerkin kautta. Vuonna 2012 Høiby noteerattiin Copenhagen Jazz Festivalin 'Young Spirit Award' -palkinnolla.

“The brilliant bass player, Jasper Høiby, outstanding music”
- GILLES PETERSON

“Høiby fashions his pieces so the lines between freedom and form are beautifully blurred, the music flows as a tumultuous organic whole –
everything belongs, nothing is forced.”
- MOJO

Tämä konsertti on osa Better Live -hanketta, jonka osarahoittajana on Euroopan Unionin Luova Eurooppa -ohjelma.

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Tapahtumapaikka on esteetön. Esteetön WC löytyy, ei erillistä pyörätuolikoroketta. Saattaja pääsee ilmaiseksi.

Myynti loppuu 12.12.2024 19:00.