EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 4.10.2019  /  45 Special  /  Oulu

Jason Ringenberg (USA) + Viitasen Piia

Jason Ringenberg (USA) + Viitasen Piia Liput

Ladataan…

 

Saatat tuntea Jason Ringenbergin yhtyeestä Jason & The Schorchers, joka Rolling Stone -lehden mukaan "omin neuvoin kirjoitti eteläyhdysvaltalaisen rock 'n rollin historian uusiksi". Bändin vaistomaista kykyä yhdistellä perinteistä country -musiikkia energiseen punk rockiin ei ole vielä tähänkään päivään mennessä ylitetty.

Americanan kummisedäksikin tituleerattu Jason Ringenberg on julkaissut yhteensä viisi kriitikoiden suitsuttamaa sooloalbumia. Korkeaoktaanisesta yhden miehen show'staan tunnettua Ringenbergiä on kutsuttu myös "sukupolvensa innostavimmaksi esiintyjäksi" (The Times, UK).

Hänen uusin albuminsa, Stand Tall, on kirjoitettu taiteilijaresidenssin aikana Sequioan kansallispuistossa. Ei ole vaikea kuvitella Ringenbergin kynäilevän biisejään kiivetessään Sierra Nevadan rinteitä! Levotonta sielua ei voi tyynnyttää.

"Jason Ringenberg on Nashvillen energisimpiä esiintyjiä, mutta hänen vahvin ominaisuutensa, laulunkirjoitustaito, on rikollisen aliarvostettu" (USA Today)

--

Viitasen Piia on lauluntekijä Piia Viitasen luotsaama tummanpuhuvaa luomufolkkia soittava yhtye, joka on hurmannut kolmella albumillaan niin kriitikot kuin liveyleisönkin, ja raivannut Viitaselle jalansijaa Suomen eturivin tarinankertojien joukossa. Syksyllä 2012 julkaistu Viitasen Piian debyyttialbumi keräsi lukuisia loistavia arvioita ja sai mainittavasti radiosoittoa, vaikka kyseessä oli omakustanne. Texicalli Recordsin julkaisema toinen albumi Uni onnesta toi yhtyeelle Emma-ehdokkuuden, sekä paikan Helsingin Sanomien vuoden 2014 parhaiden levyjen joukossa.

Yhtyeen loppuvuodesta 2016 julkaistu kolmas albumi Laulumaa on jatkanut nousujohteista kulkua, ja kerännyt täydet viisi tähteä niin Helsingin Sanomilta, Keskisuomalaiselta, kuin myös Ilkalta ja Pohjalaiselta. MTV.fi valitsi Laulumaan vuoden kotimaiseksi albumiksi.

 "Viitasella on harvinainen taito laulaa itsensä suoraan kuulijan syliin ja ihon alle. Hänessä on myös jotain hyvin luonnollista ja pakotonta. Ehkä selitys on siinä, että hän alkoi näppäillä kitaraa ja tehdä omia lauluja vasta muutama vuosi sitten Nepalissa." - HS, Mari Koppinen

--

Aikataulu:
21:00 Viitasen Piia
22:30 Jason Ringenberg

 

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00
Myynti loppuu 4.10.2019 20:00.