EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 5.10.2024  /  Raahesali  /  Raahe

Jarkko Ahola & JP Leppäluoto - Double trouble

Jarkko Ahola & JP Leppäluoto - Double trouble Liput

Jarkko Ahola & JP Leppäluoto - Double trouble

  Monipuolinen rocktenori Jarkko Ahola ja rouheääninen baritoni JP Leppäluoto lähtevät Double Trouble -nimiselle yhteiskiertueelle. Loka-marraskuulle sijoittuvalla konserttisalikiertueella kuullaan molemmille miehille tärkeitä kappaleita heidän taipaleidensa varrelta. Luvassa on sekä isoja kansainvälisiä hittejä että kotimaisen musiikin helmiä - ja tietysti kahden huippusolistin duettoja. 

  Double Trouble -konserteissa tulee esiin sekä solistien rockimpi että herkempi puoli. - Kuullessani ehdotuksen minun ja JP:n yhteiskiertueesta ensimmäinen ajatukseni oli, että miksei se ollut minun ideani. Tämähän toimii. Yhdistetään voimamme, herkkyytemme, äänemme ja eroavaisuutemme. Mitäpä muuta siitä tulee kuin Double Trouble, Jarkko Ahola fiilistelee. - Meidän lisäksemme mukana on nelihenkinen bändi, ja pystymme tekemään sekä isoja toteutuksia että mies ja kitara -esityksiä. Jarkon kanssa työskentely on aina ollut mutkatonta ja mukavaa. Tulevalla kiertueella on luvassa vaaraa ja viihdettä, JP Leppäluoto maalailee.

  Jarkko Ahola & JP Leppäluoto - Double Trouble -konsertit:
  LA 05.10. Raahe, Raahesali*
  SU 13.10. Lahti, Sibeliustalo
  PE 18.10. Ähtäri, Ähtärihalli
  LA 19.10.Tampere, Tamperetalo
  PE 25.10. Salo, Salohalli
  PE 01.11. Pori, Promenadi

  Menestyksekkäästä soolourastaan ja Teräsbetoni-yhtyeestä tunnettu Jarkko Ahola muistetaan muun muassa suosituista joulukiertueistaan sekä useista loppuunmyydyistä areenakeikoista yhdessä Waltteri Torikan kanssa. Lisäksi hän on toiminut yhtenä supersuositun Elämäni biisi -ohjelman solisteista.

  Niin ikään Elämäni biisistä tunnetuksi tullut JP Leppäluoto on ihastuttanut yleisöä vuosien varrella sekä soolona että monien yhtyeiden solistina. Hänet muistetaan myös Raskasta Joulua -kokoonpanosta. Tänä kesänä JP Leppäluoto nähdään Yö-yhtyeen solistina festarikeikoilla.

  Vammaisavustajalle / saattajalle ilmaislippu. Pyydämme esittämään vammaiskortin lipunmyynnin yhteydessä.
  www.vammaiskortti.fi

  Tilauslupa - EU:n vammaiskorttia varten (kela.fi)


  Kesto: n. 2½ tuntia sis. väliajan

  Järj. Warner Music Live / Warner Music Finland Oy

  tapahtumataloraahe.fi


  Ikäraja: Ikärajaton
  Aika: klo 19:00
  Ovet klo 18:00  Myynti loppuu 5.10.2024 19:00.