EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.9. - Pe 16.12.2022  /  Useita paikkoja  /  Helsinki

Järjen hedelmät: Q & Aito menu

Järjen hedelmät: Q & Aito menu Liput

Järjen hedelmät

Järjen hedelmät on Saara Turusen teossarjan kolmas ja viimeinen osa. Se käsittelee rationaalisuuden ja ruumiillisuuden ristiriitaa, sekä kuria ja kontrollintarvetta, jotka kohdistuvat erityisesti naisen ruumiiseen. Teoksen nimi viittaa John Steinbeckin romaaniin Vihan hedelmät. Siinä missä Steinbeck tutkii maata, sen tuhoamista ja sitä millaiset vaikutukset kapitalismilla ja maan ryöstöviljelyllä on ihmiseen, keskittyy Järjen hedelmät ennen kaikkea ruumiin ja järjen hankalaan yhteiseloon, siihen mitä seuraa ruumiillisuuden kieltämisestä. Teos kysyy; Mitä sitten, jos kehollisuus on kadotettu? Missä nautinto silloin asustaa tai asustaako missään?

Järjen hedelmät jatkaa Turusen aiemmista teoksista Tavallisuuden aaveesta ja Medusan huoneesta tuttua näyttämökieltä ja esittämisen tapaa, sekä toimii niin kutsutun huonetrilogian päätösosana. Samoin kuin edeltäjissään, myös Järjen hedelmissä on vain vähän sanoja, mutta sitäkin enemmän hetkiä, kohtauksia ja kuvia, jotka jättävät tilaa katsojan omalle mielikuvitukselle ja tulkinnoille.

teksti ja ohjaus: Saara Turunen
rooleissa: Pirkko Hämäläinen, Katja Küttner, Anssi Niemi, Ylermi Rajamaa ja Kreeta Salminen
lavastus: Milja Aho
valosuunnittelu: Ada Halonen
pukusuunnittelu: Roosa Marttiini

äänisuunnittelu: Tuuli Kyttälä
koreografi: Janina Rajakangas

Kantaesitys Q-teatterin isolla näyttämöllä 21.9.2022

Esityksen kesto n. 1h, 40min, ei väliaikaa.

www.q-teatteri.fi


Q & Aito menu -paketti sisältää teatterilipun Q-teatterin Järjen hedelmät -esitykseen sekä Ravintola Aiton 3 ruokalajin yllätysmenun sesongin raaka-aineista.
Klo 19 näytöksissä Menu tarjoillaan ravintolassa ennen esitystä klo 17:00. Lauantain päivänäytöksissä klo 16 Menu tarjoillaan esityksen jälkeen.


Menu vaihtelee sesongin mukaan, ja saatavana on myös kasvisvaihtoehto. Juomat tilataan ja maksetaan erikseen ravintolassa.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten. Ravintola Aito on yhteydessä asiakkaaseen viikkoa ennen tapahtumaa koskien erikoisruokavalioita ja käytännön järjestelyitä.

Halutessasi voit olla myös itse yhteydessä ravintolaan: Ravintola Aito Museokatu 29, 00100 Helsinki, puh. 09 4544303.

***

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan teatterin ovella.
Teatterin baari/kahvio aukeaa tuntia ennen esitystä.
Teatterissa on numeroimattomat istumapaikat.

Esitykset 14.12., 15.12. ja 16.12. on peruutettu.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 14.2.2023 mennessä.

Ravintola Aito
Museokatu 29, 00100, Helsinki