EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 14.8.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Janne Laurila + Janne Laurila & Hot Heros

Janne Laurila + Janne Laurila & Hot Heros Liput

Laulaja-lauluntekijä Janne Laurila juhlistaa tuplakonsertissa peräti kahden albuminsa julkaisua. Oman yhtyeensä kanssa Laurila esittää lauluja maaliskuussa julkaistulta Janne, tuu jo tänne -albumiltaan, joka valittiin ilmestyessään mm. Radio Helsingin viikon levyksi ja jonka artisti on tuottanut mm. Räjäyttäjistä ja Talmud Beachista tutun Mikko Siltasen kanssa. Konsertin toisella puoliskolla Laurila sukeltaa Nuotiosavua-levyn lempeän metsäisiin tunnelmiin yhdessä avaramielisenä jazzkombona tunnetun Hot Heros -kokoonpanon kanssa. Janne Laurilan ja Hot Herosin yhteisalbumi julkaistiin niin ikään maaliskuussa 2021.

Janne Laurila

Janne Laurila - kitara, laulu
Mikko Siltanen - kitara
Sebastin Krühn - rummut
Inari Ruonamaa - basso

Janne Laurila & Hot Heros

Janne Laurila - laulu, kitara
Ville Rauhala - kontrabasso, taustalaulu
Sami Sippola - saksofoni, flyygeli
Janne Tuomi - rummut

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 14.8.2021 20:00.