EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 6.10.2021  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Janita

Janita Liput

Newyorkilaistuneelta Janitalta uran tärkein rock-levy "Here Be Dragons". Suomen-konsertti luvassa Tavastialla lokakuussa.


New Yorkissa tätä nykyä asuva Janita julkaisi pitkäsoittonsa "Here Be Dragons" 14.5.2021. Alternative-henkisen pop-rock-levyn julkaisua jouduttiin koronan takia lykkäämään muutamaan kertaan, sillä "omasta levystä riemuitseminen ei tuntunut oikealta monien samaan aikaan kärsiessä", Janita totesi tuolloin. Nyt Emma-palkitun artistin albumi on kuitenkin täällä, ja se on Janitalle uran tärkein!

"Olen todella innoissani tämän albumin julkaisusta. Kaikista tähänastisista levyistäni tämä merkitsee minulle eniten. Mieltäni on lämmittänyt kovasti se, miten uusi musiikkini ja levyltä lohkaistut sinkut on otettu vastaan. Olen saanut lukemattomia koskettavia viestejä ihmisiltä, jotka ovat halunneet kertoa minulle henkilökohtaisesti, kuinka kappaleeni tai videoni on heihin vaikuttanut. Se on yksi suurimpia syitä siihen, miksi uusi albumini on minulle erityisen tärkeä", Janita kertoo.

Upeasti menestyneet singlet Bliss, I Once Had This, I Do, Our Love Is All We Have, Not What You're Used To sekä Peter Gabriel -coveri Digging In The Dirt saivat hiljattain vielä täydennystä viimeisimmän singlen tyylikkäällä mustavalkomusiikkivideolla, jonka on kuvannut muotikuvaaja Anthony Friend. Levyn teemat vaihtelevat rakkaudesta omien rajojen pitämiseen ja tärkeiden arvojen puolustamiseen.

"Tämä levy on riemukas. Se on uhmakas. Se on bändilevy. Se on rakkauslevy. Se ilmaisee vahvuutta ja herkkyyttä samaan aikaan. Riemun ja uhman yhdistelmä on minulle uusi tunne, ja se inspiroi levyn nimeä. 'Here Be Dragons' viittaa vanhaan kartantekijöiden traditioon ilmaista vaarallisia ja kartoittamattomia alueita kuvittamalla ne lohikäärmeillä", Janita kuvailee.

Jo pitkään Yhdysvalloissa asunut Janita saapuu levyn tiimoilta Suomeenkin ja nähdään Tavastialla ensi syksynä.

"Olen tullut siihen tulokseen, että ainoa todellinen vaara on se, ettei voi olla oma itsensä. En malta odottaa, että ihmiset kuulevat tämän albumin ja saan taas palata kotikaupunkiini Helsinkiin esiintymään, lokakuun 6. päivä, Tavastialla!"


VIP-lippuihin sisältyy aikainen sisäänpääsy sekä Meet & Greet -tilaisuus Janitan kanssa.

**

Tavastian turvallisuusohje:

  Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen.

  Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

  • Keräämme ovella tapahtuman käviijöiden yhteystiedot mahdollisten altistumistapausten tiedottamista varten. Keikalle saapuessasi sinun tulee luoda itsellesi valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi
  • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
  • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
  • Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
  • WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
  • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
  • Käytäthän kasvomaskia. Kasvomaskeja myydään myös baarissa.


Saavutettavuus:

Tapahtumapaikka on esteetön.

**

 

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 6.10.2021 20:00.