EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.3.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

Jan Stenfors (Nasty Suicide), Puka Oinonen & Ville Samuel

Jan Stenfors (Nasty Suicide), Puka Oinonen & Ville Samuel Liput

Lauantaina 14.3. Bar Loosen lavalle nousee prominentti rockfiguuri ja suomalainen rocklegenda, kun Hanoi Rocks -yhtyeen alkuperäinen kitaristi Jan Stenfors aka Nasty Suicide saapuu Annankadulle harvinaiselle keikalle.

Stenforsin lisäksi lavalle nousee mm. Nights Of Iguanasta, Pelle Miljoona & Rockersista, Lapinlahden Linnuista ja lukuisista muista yhtyeistä tuttu kitaristi Puka Oinonen sekä Doghouse Bändin rumpali/lyömäsoittaja Ville Samuel.

Hanoi Rocksin lisäksi Jan Stenfors muistetaan mm. Cherry Bombz, Suicide Twins ja Demolution 23 -yhtyeistä sekä vuonna 1996 ilmestyneestä soololevystä Vinegar Blood, jonka jälkeen mies vetäytyi julkisuudesta. Viime vuosina Stenfors on nähty harvakseltaan vierailemassa Michael Monroen bändin kanssa, mutta varsinaisia omia keikkoja mies ei ole juurikaan tehnyt.

Luvassa on siis harvinainen keikka intiimissä klubitunnelmassa, jonka ohjelmisto koostuu mm. Cheap'n'Nasty -yhtyeen materiaalista, Vinegar Blood -soololevyn kappaleista sekä erilaisista coverbiiseistä.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 14.3.2020 21:30.