EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.11.2023  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Jami Faltin – Kertoimia vastaan -albumijulkkarit

Jami Faltin – Kertoimia vastaan -albumijulkkarit Liput

Jami Faltin – Kertoimia vastaan -albumijulkkarit

Jami Faltinin tarina on ainutlaatuinen. Hän on kasvanut kahdessa maassa, Suomessa ja Ruotsissa. Ruotsin kielellä alkoi myös riimittely. Hän kirjoitti runoja elämästään Tukholman lähiöissä. Vuonna 2017 hän voitti Ortens bästa poet -lavarunouskilpailun ja päätyi kiertämään naapurimaan lavoja runojaan lausuen. Urapolku ruotsiräppiin oli avautumassa, mutta sitten elämän pyörteet toivat hänet takaisin Suomeen.

Nykyään Tampereella vaikuttava räppäri on pitänyt homman aitona. Hänen musiikkinsa käsittelee usein elämän nurjaa puolta, rikollisuutta sekä taistelua köyhyyttä ja syrjintää vastaan. Kummallakin kielellä taitavasti kirjoittava räppäri on valloittanut kuulijoitaan suoralla ja itsevarmalla ulosannillaan. Hän kertoo kirjoittavansa tekstinsä aina siten, että pystyy räppäämään ne livenä samalla tavalla.

Laajempaan tietoisuuteen Jamin toi vuonna 2021 julkaistu ”AMG”-single. Seuraavana vuonna ulos putkahtanut debyyttialbumi “Kerrostalo” keräsi paljon ylistystä ja pysyi useita viikkoja virallisella albumilistalla. Costin kanssa tehty yhteisbiisi ”Magaluf” meni Suomen Spotifyn kakkossijalle. Toki listoilla on pyörinyt muitakin Jamin hittikappaleita, kuten ”PLAYA” ja ”Bisnestä”. Vuoden 2023 alussa Jami voitti YleX:n Läpimurto-kilpailun yleisöäänestyksen ja ehkä se viimeistään antaa vihjeen siitä, mihin suuntaan tämä kaveri on menossa.

Instagram | Tiktok | Spotify

www.tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 18 €.

****

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Myynti loppuu 25.11.2023 22:30.