EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 26.11.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

James Yorkston (UK) & Nina Persson (SWE)

James Yorkston (UK) & Nina Persson (SWE) Liput

Nina Persson tunnetaan tietenkin The Cardigans -yhtyeen laulajana, sanoittajana ja keulakuvana. 90-luvulla maailmanlaajuisen supersuosion saanut yhtye ei kuitenkaan ole hänen ainoa saavutuksensa. Persson on julkaissut kolme soololevyä ja ollut vierailevana tähtenä lukuisilla muiden muusikoiden kappaleilla unohtamatta uraa näyttelijänä.

Skotlantilainen folk-artisti ja kirjailija James Yorkston on julkaissut musiikkia aktiivisesti 2000-luvun alusta alkaen. Modernia folkia soittavan Yorkstonin soolodiskografiaan kuuluu jo toistakymmentä albumia.

James Yorkstonin ja Nina Perssonin yhteinen tarina alkoi, kun Persson suostui mukaan Yorkstonin uusimalle, pianovetoiselle The Great White Eagle -albumille. Alkuvuodesta julkaistulla levyllä soittaa myös Karl-Jonas Winqvistin johtama ruotsalainen The Second Hand Orchestra, mutta G Livelabiin Yorkston ja Persson saapuvat intiimille duo-keikalle.

Konsertti toteutetaan pääosin seisomakatsomolla, salissa on jonkin verran myös istumapaikkoja.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00


Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus