EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.3.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Jambo, Shakkii

Jambo, Shakkii Liput

jambo Tavastialle maaliskuussa! 

Suomen nopeimmin kasvavimpiin artisteihin lukeutuvan jambon vuosi on ollut menestyksekäs: tiivis keikkatahti, uusia julkaisuja, toisen albumin viimeistelyä sekä ”Vuoden tulokas” -Emma-ehdokkuus. Vuoden 2022 päättänyt, menestyksekäs julkaisu Haloo Helsingin kanssa yhteistyönä tehty Reiviluola Remix nousi Suomen toiseksi kuunnelluimmaksi kappaleeksi Spotifyssa. Heti perään vuoden 2023 starttasin Cledoksen kanssa tehty yhteisjulkaisu Kilsoi, joka pysytteli yli viikon Suomen Spotifyn kuunnelluimpana kappaleena. Toukokuussa julkaistu eläintarha oli toinen single artistin seuraavalta albumilta ja samalla tulevan albumin nimikkobiisi, joka ilmiöityi TikTokin puolella. Erilaisia versioita eläintarha-tanssiin nähtiin kuuntelijoiden tekemänä sadoilla eri videoilla.

YleX:n Läpimurto 2022 -yleisöäänestyksen voittanut artisti on kerännyt itselleen laajan ja lojaalin fanijoukon uniikilla musiikillaan, joka on sekoitus elektronisia meneviä soundeja, kehoa liikuttavaa R&B:tä ja luovia räp-lyriikoita. Räppäriksi ja viihdyttäjäksi itseään kuvaileva artisti aloittaa live-showssaan uuden sivun, kun keikkojen livekokoonpanoon astuu bändi: räjäyttävä show alusta loppuun ja lavalta yleisöön! Kesällä 2023 jambo nähtiin bändinsä kanssa Suomen suurimmilla festivaaleilla kuten Ruisrockissa ja Blockfesteillä. Jambon debyyttialbumi ”Vapaa” on streamannut kultaa ja artistin tuleva toinen albumi ”Eläintarha” julkaistaan 2.2.2024!

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Avustaja veloituksetta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 9.3.2024 19:00.