EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 3.10.2022  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Jada (DK)

Jada (DK) Liput

TANSKALAINEN POP-SENSAATIO JADA SAAPUU LOKAKUUSSA SUOMEEN

Tanskalainen pop-sensaatio Jada saapuu Suomeen lokakuussa. Muun muassa “Nudes” hittisinglestään tunnettu, ja yhteensä yli 50 miljoonaa maailmanlaajuista striimausta saanut Jada esiintyy maanantaina 3.lokakuuta Helsingissä, Korjaamolla. Lipunmyynti keikalle alkaa torstaina 5. toukokuuta.

Upeaääninen Jada, oikealta nimeltään Emilie Mølsted, tunnetaan melodisesta pop-musiikistaan, jota leimaavat R’n’B-vaikutteet ja omakohtaiset sanoitukset, joissa liikutaan sulavasti tunneskaalan laidasta toiseen. Helmikuussa julkaistu balladi “Dangerous” on artistin mukaan omien epävarmuuksien ja pelkojen voittamisen juhlaa.

Jadan debyyttialbumi “I Cry A Lot” julkaistiin vuonna 2019, ja se saavutti Tanskassa suuren suosion. Uutta musiikkia on myös odotettavissa. Kotimaassaan Tanskassa lukuisia kertoja palkitun Jadan artistiuden ja musiikin ytimessä on tärkeä sanoma: kuinka tärkeää on olla oma itsensä välittämättä muiden mielipiteistä.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Myynti loppuu 3.10.2022 19:00.