EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.3.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Jacob Lee (AU), Josh Savage (UK)

Jacob Lee (AU), Josh Savage (UK) Liput

AUSTRALIALAINEN JACOB LEE HELSINKIIN MAALISKUUSSA

Tunteikasta ja koskettavaa indiepoppia tarjoileva laulaja-lauluntekijä Jacob Lee saapuu esiintymään Suomeen maaliskuussa osana ”Lowly Lyricist 2023” -kiertuettaan. Lee nähdään Helsingissä On The Rocksissa lauantaina 11. maaliskuuta 2023. Lipunmyynti keikalle alkaa Tiketissä perjantaina 28. lokakuuta.

Vuonna 2014 Australian The Voice -ohjelmasta julkisuuteen ponnahtanut monilahjakkuus ja viraaliartisti on kerännyt julkaisuillaan yli sataviisikymmentämiljoonaa streamausta Spotifyssa, ja häntä onkin verrattu musiikillisesti muun muassa Ed Sheeraniin. Ahkeralla keikkailulla ja koskettavilla kappaleillaan laajan fanipohjan ympäri maailmaa ansainneen artistin esikoissingleä ”Chariot” on seurannut kaksi albumia, ”Philosophy”sekä ”Consience”, sekä uusimpana julkaisuna talvella 2022 julkaistu ”No Longer Hollow” -EP.

 Koskettavan ja vangitsevan tunnelman keikoilleen luova Lee kiertää tällä hetkellä niin Australiassa, Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin. On The Rocksissa nähtävä keikka on artistin ensimmäinen esiintyminen Suomessa. Tämän aidolla intohimolla ja huikealla taidolla musiikkia tekevän taiturin live-esiintyminen on poikkeuksetta taianomainen yhteisöllinen kokemus, jossa tunteet pääsevät valloilleen.

Lauteet Jacob Leelle lämmittelee loistava englantilainen popartisti Josh Savage.

Aikataulu:
20:00 ovet
20:45 Josh Savage
22:00 Jacob Lee

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.