EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 17.11.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Jacob Banks (UK)

Jacob Banks (UK) Liput

LIPUNMYYNTI KÄYNNISTYY PERJANTAINA 18.3.2022 klo 11:00

Lontoossa asuva nigerialaissyntyinen laulaja, lauluntekijä ja multi-instrumentalisti Jacob Banks tunnetaan rikkaan vivahteikkaasta musiikistaan, jossa yhdistyvät niin soulin, popin, R&B’n kuin vaihtoehtomusiikinkin vaikutteet. Nyt voimakas tulkitsija saapuu Suomeen esiintymään Helsingin Tavastia-klubille 17.11.2022!

Banks on hurmannut liveyleisöjä tunnelmallisilla esiintymisillään ympäri maailmaa, tähdittänyt mm. Coachellan, SXSW:n ja Lollapaloozan festarilavoja sekä lämmitellyt Sam Smithin ja Alicia Keysin kiertueita. Hänen tuotantonsa on kuulijoille tuttua myös monista eri populaarikulttuuriteoksista, kuten videopelien FIFA 19 ja Dirt 4 -soundtrackeilta, hittisarjoista ”Suits” ja ”Lucifer” sekä elokuvista ”Fifty Shades Freed” ja ”The Equalizer 2”.

Jacob Banksin vuonna 2018 ilmestynyt debyyttistudioalbumi ”Village” oli kriitikoiden rakastama ja toi monipuolisen artistin ainutlaatuisen soundin suuren yleisön tietoisuuteen. Maaliskuussa 2022 Banks julkaisi ensimmäisen singlelohkaisun myöhemmin saman vuoden aikana julkaistavalta uudelta albumiltaan ”Lies About The War”.


Tavastian turvallisuusohje:


    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 32 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 17.11.2022 19:00.