EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 1.6.2022 - Su 8.1.2023  /  Saimaan taideluola  /  Punkaharju

Saimaan Taideluola Retretti: Jäätikön arvoitus - The Mystery of the Ice field

Saimaan Taideluola Retretti: Jäätikön arvoitus - The Mystery of the Ice field Liput

saimaantaideluola.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Saimaan Taideluola Retretin sijoittajahaku jatkuu edelleen ja täten myös näyttelyalueiden avaaminen on siirtymässä loppukesään, tai pidemmälle tulevaisuuteen.

Luolaston näyttelyalueiden ja Jäätikön arvoitus -näyttelyn sisältöjen valmiusaste on hyvä, mutta siitä huolimatta niissä on edessä vielä viikkojen työtä. Rahoituksen varmistumisesta luolaston näyttelyn avaamiseen tarvitaan tämän hetkisen arvion mukaan ainakin 1,5 kuukautta aikaa. Se tarkoittaa, että avaaminen voisi tapahtua aikaisintaan myöhemmin kesällä.

Koska tarkkaa aikataulua ei pystytä sanomaan, on lipunostaneille asiakkaille avattu mahdollisuus palauttaa jo ostetut näyttelyliput.

– Vaikka kovin kesäsesonki on jäämässä väliin, niin lähtökohtaisesti näyttelyt avataan heti, kun se rahoituksen ja aikataulujen puolesta on mahdollista. Toiminta on kuitenkin suunniteltu ympärivuotiseksi ja matalamman sesongin aikaan näyttelyt luonnollisesti pyörivät kevyemmällä kulurakenteellakin kesään verrattuna, kertovat Retretin pääomistaja Sinikka Mäkelä ja toiminnanjohtaja Jussi Silvennoinen.

Lisätietoja täältä.

***

Jäätikön arvoitus -näyttelyn lippuhinnat ja aukiolot

Luolaston Jäätikön arvoitus -näyttely on pääsymaksullinen. Yksi lippu oikeuttaa yhteen vierailuun näyttelyssä 1.6.2022-8.1.2023 välisenä aikana. Kausikortilla näyttelyssä voi vierailla rajattomasti 1.6.2022-8.1.2023 välisenä aikana. Kausikortti on henkilökohtainen.

Vierailun ajankohtaa ei varata ennakkoon, asiakas voi saapua näyttelyyn haluamanaan aikana. Keskikesällä näyttelyalueella on ruuhkaisinta, alkukesästä ja loppuvuodesta väljempää. Luolaston näyttelyssä asiakkaat pääsevät kulkemaan omaan tahtiinsa näyttelyalueella. Opastuksia näyttelyalueelle järjestetään vain tilauksesta erillisen opastushinnaston mukaisesti (65 € / h).

Lippujen tarkistus ja sisäänkäynti luolaston näyttelyyn tapahtuu Kulttuurikahvila Mutterin alakerrasta.

Halvemmat ennakkohinnat ovat voimassa 31.5.2022 saakka. Ennakkomyynti tapahtuu Tiketin kautta verkossa ja Tiketin myyntipisteillä. Opastusten ja ryhmien varaukset (min. 15 hlöä) tehdään suoraan Retretin henkilökunnalle: info@saimaantaideluolaretretti.fi

Edullisemmat ennakkohinnat (voimassa 16.12.2021-31.5.2022)

alk. 19,90 € Aikuinen
alk. 15,90 € Eläkeläinen, opiskelija, työtön
alk. 15,90 € Ryhmät (min. 15 hlöä)
alk. 8,90 € Lapsi
alk. 30,00 € Kausikortti (henkilökohtainen)

Normaalit hinnat ovat voimassa 1.6.2022-8.1.2023. Lippuja voi ostaa samaan hintaan Tiketin verkkokaupasta ja myyntipisteiltä, sekä paikan päällä Punkaharjulla Kulttuurikahvila Mutterin lipunmyyntipisteiltä. Ennakko- ja verkkolipun ostajille on varattu suosituimmille ajoille, kuten keskikesäksi oma tarkistuspiste, mikä vähentää mahdollista jonottamista paikan päällä.

Normaalihinnat (voimassa 1.6.2022-8.1.2023)

alk. 22,00 € Aikuinen
alk. 18,00 € Eläkeläinen, opiskelija, työtön
alk. 18,00 € Ryhmät (min. 15 hlöä)
alk. 10,00 € Lapsi
alk. 35,00 € Kausikortti (henkilökohtainen)

Lahjakortit

Anna lahjaksi elämys! Saimaa Taideluola Retrettiin myydään myös lahjakortteja, joiden summan voit päättää itse.

Lahjakortti käy maksuvälineenä Tuunaansaaren taideluola Retretin tapahtumiin ja luolakierroksiin, jotka ovat Tiketissä myynnissä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä, tiketti.fi-verkkosivuilta. Kortti on voimassa 12 kk ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € jäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa 6 kk ostopäivästä.

Maksuttomat näyttelyt Kulttuuripuistossa

Luolaston näyttelyn lisäksi maanpäällisessä Kulttuuripuistossa ja näyttelytiloissa avautuu kesän alussa uudet kokonaisuudet. Kulttuuripuisto on avoinna Saimaan Taideluola Retretin aukiolojen mukaisesti.

Kahvila-ravintolapalvelut ja Retretin muu toiminta

Kesän alusta lähtien avautuvat myös Kulttuurikahvila Mutteri, sekä suuren suosion viime kesänä saanut Ulkoravintola Loimu.

Järjestäjä pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Koronatilanteen kehittymistä seurataan tarkkaan ja järjestäjä pidättää oikeuden päivittää näyttelyjärjestelyitä, mikäli esim. uusia viranomaisohjeita tulee lähempänä avajaisia tai näyttelyn aikana.­

Saimaan taideluola
Tuunaansaarentie 1-3, 58450, Punkaharju