EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 26. - Su 28.4.2019  /  Kaapelitehdas  /  Helsinki

Jäätelö- ja suklaakarnevaali 2019

Jäätelö- ja suklaakarnevaali 2019 Liput
Takaisin

Ladataan…

Nappaa ystävä tai perhe kainaloon ja tule herkuttelemaan sekä oppimaan lisää jäätelöstä ja suklaasta!

Tapahtuma on ainutlaatuinen herkuttelukarnevaali kaikenikäisille, jossa tutustutaan kesän uutuusmakuihin ja maistellaan jäätelöä sekä suklaata saman katon alla. Karnevaaleilla valitaan vuoden jäätelöt ja vuoden suklaat eri kategorioissa. Laadukkaiden makuelämysten lisäksi karnevaalitunnelmaa luo muun muassa sirkushenkiset performanssit, DJ:t sekä tapahtuman design.

Karnevaaleilla pääset maistelemaan kesän uutuusmakuja, opit loihtimaan erilaisia herkkuja helposti kotona, keskustelemaan suklaan ja jäätelön alkuperästä ja raaka-aineista sekä muista mielenkiintoisista aiheista. Tapahtumassa pääsee itse kokeilemaan jäätelön valmistusta ja uusia reseptejä sekä perheen pienimmille on tarjolla erilaisia aktiviteetteja. Tule viettämään viikonloppua herkkujen parissa!

Facebook
Instagram
Twitter


Ikäraja: Ikärajaton

Aamupäivälippu klo 10:00-14:00

KeskipäivälippIltapäivälippu klo 14:30-18:30

Alle 2-vuotiaat pääsevät maksutta lipun ostaneen huoltajan seurassa. Huomaattehan, että yleisötapahtumaan mahtuu rajallinen määrä vaunuja ja rattaita, joten jätättehän nämä mieluusti kotiin.

Liput ovelta 15 / 7 €.