EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 21.3.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Jaakonaho + Teemu Viinikainen: Kitara palaa!

Jaakonaho + Teemu Viinikainen: Kitara palaa! Liput

Kitara palaa! on ilta intohimoisen ja värikylläisen kitaramusiikin parissa. Illan esiintyjät edustavat soittimensa kotimaista huipputasoa. Teemu Viinikainen tunnetaan säkenöivänä jazzmuusikkona ja Jussi Jaakonaho säröntäyteisestä urastaan rockmusiikissa, mutta tänä iltana ei tuijoteta genreraja-aitoja. Illan aloittaa artistien välinen keskusteluhetki, jota johtaa sähkökitarismin suuroraakkeli Pekka Laine.

Jaakonaho: uuden Build-albumin julkaisukeikka

Jaakonahon, eli kitaristi-tuottaja-säveltäjä Jussi Jaakonahon toinen instrumentaalinen soololevy ”Build” julkaistaan 22. maaliskuuta. Jaakonaho tunnetaan vuosien varrelta mm. Ismo Alangon, Jonna Tervomaan ja Chisun kitaristina sekä studiosoundivelhona. Albumin syvälliseen ja sydämelliseen äänimaisemaan pääsee kurkistamaan, kun hänen uusi yhtyeensä ensiesiintyy Helsingin G Livelabissa. Yhtyeessä soittavat Jaakonahon lisäksi: Jarno T. Karjalainen: basso, Juha Kuoppala: kosketinsoittimet, Jaakko Murros: kitara ja Niko Votkin: rummut.

Teemu Viinikainen Soolo

Teemu Viinikaisen soitossa kuuluvat ilmaisuvoiman, svengin ja virtuositeetin lisäksi vahva läsnäolo ja herkkyys. Viinikaisen akustisen orkesterikitaran lämmin sointi yhdistettynä moderniin teknologiaan tuottaa poikkeuksellisen sointimaiseman, joka on noteerattu myös kansainvälisesti.

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00


Myynti loppuu 21.3.2024 19:00.