EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Pe 23. - Pe 30.10.2020  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Jaakko Löytty Blues taivaan portilla -levynjulkaisukiertue (JYVÄSKYLÄ)

Jaakko Löytty Blues taivaan portilla -levynjulkaisukiertue (JYVÄSKYLÄ) Liput

Livelähetys on päättynyt. Tallenne on katsottavissa heti. Tallenteen voi katsoa 30.10.2020. klo 23:59 saakka.

Näin katsot striimin

 

Striimin katselu tapahtuu tällä sivulla. Lähetys käynnistyy noin viisi minuuttia ennen kuin tapahtuma alkaa.

Pääset katsomaan lähetyksen syöttämällä 13-numeroisen pääsykoodin yllä olevaan kenttään.

Lähetys toimii nykyaikaisissa tietokoneissa, puhelimissa ja tableteilla sekä yleisimmillä selaimilla kuten Chorme, Safari ja Firefox, niiden uusimmissa versioissa. Internet Exploreria ei enää tueta selaimena, joten lähetystä ei voi katsella Internet Explorerilla.

Smart-TV-laitteiden selaimissa lähetys ei välttämättä toimi lainkaan.

Näin näet striimin telkkarissa

Lähetystä on tietenkin mukavista seurata isolta näytöltä.

Kytke laitteesi (tietokone, puhelin tai tabletti) telkkariin HDMI-johdolla tai peilaa lähetys televisioon esim. AppleTV:n avulla.

Chromecast toimii telkkarin ja TIETOKONEEN yhdistelmällä.

 

Toimintaohjeita lähetyksen katsomiseen

Lippukoodia ei voi syöttää, koska näkyy vain valkoinen ruutu -

Varmista, että selaimesi ei estä JavaScriptiä. Poista kaikki blokkerit selaimesta.

 

Tapahtuman alkaessa lähetys ei näy -

Päivitä selain ja syötä pääsykoodi tarvittaessa uudelleen

 

Lähetys pätkii tai ääni ei kuulu -

Pysäytä tallenne hetkeksi ja käynnistä uudelleen. Jos ongelma ei poistunut, tarkista laitteesi internet-yhteys ja ääniasetukset. Hitaalla tai epävakaalla verkkoyhteydellä saattaa ilmetä ongelmia. Muuta  tallenteen resoluutio pienemmäksi.

 

Katselulaitteen vaihtaminen -

Pysäytä lähetys ja sulje selainikkuna. Avaa selain ja TikettiStream uudella laitteella.

 

HUOM. Lähetystä voi katsella vain yhdestä IP-osoitteesta. Mikäli sinulla on VPN- yhteys päällä ja se jostain syystä katkeaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

 

NÄIN OTAT YHTEYTTÄ:

Saat asiakaspalveluumme nopeiten yhteyden käyttämällä Messengeriä sivun alalaidassa. Kerro ongelmasi ja ilmoita pääsykoodisi, niin pääsemme heti auttamaan sinua.

Jos et ole kirjautuneena Messengeriin tai haluat muuten käyttää sitä Guestina, älä sulje selainikkunaa ennen  kuin olemme vastanneet.

Asiakaspalvelun tavoitat aina koko lähetyksen ajan ja muina aikoina ma-la 9-21 ja su 13-21

Paikat ovat numeroimattomia.

Liput livekonserttiin alkaen 22€ (sis. palvelumaksun), ovelta 25€.
Livestream -konsertin lippu alk. 15€ (sis. palvelumaksun).
HUOM! Uuden albumin voi ostaa Tiketin kautta lippua ostaessa.

Levy on myös tilattavissa kotiin klikkaamalla TÄSTÄ.

_____________

Jaakko Löytyn Blues taivaan portilla -levynjulkaisukonsertti livenä sekä striimattuna

Suomalaisen gospel-musiikin konkari Jaakko Löytty julkaisi kesällä 2020 uuden "Blues taivaan portilla" -albumin (Eclipse). Syksyllä 2020 oli tarkoitus tehdä levynjulkaisukiertue kirkkoihin kautta maan, mutta koronan myötä kiertue peruttiin.

Löytty ja yhtye tekevät kuitenkin Jyväskylän Kaupunginkirkossa livestream-konsertin kaikille nähtäväksi. Lisäksi kirkkoon paikan päälle saa ottaa rajoitusten mukaan sata henkilöä.

Epideamitilanteesta johtuen kirkossa noudatetaan tarkkaan hygieniasuosituksia sekä huolehditaan turvaväleistä. Käsidesiä löytyy kirkon ovelta. Ethän saavu paikalle sairaana.

Konsertissa kuullaan uuden materiaalin lisäksi myös Löytyn tunnetuimpia lauluja vuosien varrelta sekä muutamia Siionin virsiä. Illoissa esiintyy myös muutamalla omalla laululla Löytyn bändissäkin soittava Jarkka Rissanen, joka on arvostettu suomalainen kitaristi ja laulaja. Rissanen on soittanut muun muassa Pepe Ahlqvistin ja Eero Raittisen yhtyeissä ja tehnyt omaa uraa julkaisemalla muutaman instrumentaalilevyn sekä yhteisiä äänitteitä Dave Forestfieldin kanssa.

Konsertissa Jaakko Löytyn kanssa esiintyvät Jarkka Rissanen (kitara ja laulu), Sanna Natunen (viulu, mandoliini ja taustalaulu), Mikko Löytty (basso ja taustalaulu) sekä Seppo Rauteva (rummut ja lyömäsoittimet).

LIVE STREAM:

Voit osallistua keikalle live streamin välityksellä, alla olevia ohjeita seuraten.
Pääset katsomaan keikkaa osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Live stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Stream-lippu on ostettavissa 30.10.2020 klo 20:30 asti ja live stream katsottavissa 30.10.2020 klo 23:59 asti.


Löytty kommentoi uutta levyä:
"Levyn alaotsake on "Pettuleipägospelia näillä viimeisillä kaskimailla". Albumilla kuullaan tummia sävyjä, mutta hyvällä, toivorikkaalla asenteella. Olen nuoresta pitäen kuunnellut blues-musiikkia, mutta nyt vasta vanhempana rohkenin tehdä sitä levyllisen. Siinä soi suomalaisen vanhenevan miehen sydänääni, ei ainoastaan Amerikan mustien tunnot. Siinä pohditaan elämän rajallisuutta ja omaa olemista, sekä kanssakulkemista lähimmäisten rinnalla. Myös vastuu yhteisestä maailmasta motivoi meitä musisoimaan. Yhdessä soittamisen ilo kuuluu levyltä ja konsertissa myös."

Albumilla kuullaan Löytyn uusia kappaleita, uusia versioita joistakin hänen vanhoista lauluista, muutamia covereita sekä parista Siionin virrestä ennenkuulemattomat sovitukset. Albumin ovat tuottaneet Jarkka Rissanen, Dave Forestfield ja Jaakko Löytty.

Lauluntekijä-laulaja Jaakko Löytty on jättänyt syvän jäljen suomalaisten sieluihin nuoren seurakunnan musiikkikulttuurin tienraivaajana. Lastenleireiltä rippikouluihin ja kastejuhlista hautajaisiin ovat soineet Löytyn teokset, joista lukuisat ovat muodostuneet klassikoiksi. Kolmisenkymmentä albumia julkaisseen Löytyn tunnetuimpia yhteislauluja ja virsiä ovat Kahden maan kansalainen, Siunaa koko maailmaa ja Pidä minusta kiinni. Hän on ollut perheineen Senegalissa lähetystyössä ja on osallistunut Siionin virsien uudistustyöhön ja työskennellyt Herättäjä-Yhdistyksessä matkaveisaajana.


Konsertin tuottaa Herättäjä-Yhdistys yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin, Suomen Lähetysseuran ja Jyväskylän seurakunnan kanssa. Osa konsertin tuotosta tilitetään Heränneen kansan lähetysrahaston kautta Suomen Lähetysseuran tekemään koululaistyöhön Senegalissa.

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.

 

 

 

www.h-y.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet aukeavat 45 min ennen konserttia.