EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 23.10.2020  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Jaakko Löytty Blues taivaan portilla -levynjulkaisukiertue (JYVÄSKYLÄ)

Jaakko Löytty Blues taivaan portilla -levynjulkaisukiertue (JYVÄSKYLÄ) Liput

Jaakko Löytyn Blues taivaan portilla -levynjulkaisukonsertti livenä sekä striimattuna

Suomalaisen gospel-musiikin konkari Jaakko Löytty julkaisi kesällä 2020 uuden Blues taivaan portilla -albumin (Eclipse). Syksyllä 2020 oli tarkoitus tehdä levynjulkaisukiertue kirkkoihin kautta maan, mutta korona myötä kiertue peruttiin.

Löytty ja yhtye tekevät kuitenkin Jyväskylän Kaupunginkirkossa livestream -konsertin kaikille nähtäväksi. Lisäksi kirkkoon saa ottaa rajoitusten mukaan sata henkilöä konserttiin mukaan.

Epideamitilanteesta johtuen noudatamme paikan päällä tarkkaa hygieniaa sekä turvavälejä ja käsidesiä löytyy kirkon ovelta. Ethän saavu paikalle sairaana.

 

Konsertissa kuullaan uuden materiaalin lisäksi myös Löytyn tunnetuimpia lauluja vuosien varrelta sekä muutamia Siionin virsiä. Illoissa esiintyy myös muutamalla omalla laululla Löytyn bändissäkin soittava Jarkka Rissanen, joka on arvostettu suomalainen kitaristi ja laulaja. Rissanen on soittanut mm. Pepe Ahlqvistin ja Eero Raittisen yhtyeissä ja tehnyt omaa uraa julkaisemalla muutaman instrumentaalilevyn sekä yhteisiä äänitteitä Dave Forestfieldin kanssa.

Albumilla kuullaan Löytyn uusia kappaleita, uusia versioita joistakin hänen vanhoista lauluista, muutamia covereita sekä parista Siionin virrestä ennen kuulemattomat sovitukset. Albumin tuottavat Jarkka Rissanen, Dave Forestfield ja Jaakko Löytty.

Löytty kommentoi uutta levyä:
"Levyn alaotsake on "Pettuleipägospelia näillä viimeisillä kaskimailla". Albumilla kuullaan tummia sävyjä, mutta hyvällä, toivorikkaalla asenteella. Olen nuoresta pitäen kuunnellut blues-musiikkia, mutta nyt vasta vanhempana rohkenin tehdä sitä levyllisen. Siinä soi suomalaisen vanhenevan miehen sydänääni, ei ainoastaan Amerikan mustien tunnot. Siinä pohditaan elämän rajallisuutta ja omaa olemista, sekä kanssakulkemista lähimmäisten rinnalla. Myös vastuu yhteisestä maailmasta motivoi meitä musisoimaan. Yhdessä soittamisen ilo kuuluu levyltä ja konsertissa myös."


Lauluntekijä-laulaja Jaakko Löytty on jättänyt syvän jäljen suomalaisten sieluihin nuoren seurakunnan musiikkikulttuurin tienraivaajana. Lastenleireiltä rippikouluihin ja kastejuhlista hautajaisiin ovat soineet Löytyn teokset, joista lukuisat ovat muodostuneet klassikoiksi. Kolmisenkymmentä albumia julkaisseen Löytyn tunnetuimpia yhteislauluja ja virsiä ovat Kahden maan kansalainen, Siunaa koko maailmaa ja Pidä minusta kiinni. Hän on ollut perheineen Senegalissa lähetystyössä ja on osallistunut Siionin virsien uudistustyöhön ja työskennellyt Herättäjä-Yhdistyksessä matkaveisaajana.

Lokakuun konsertissa  Jaakko Löytyn kanssa esiintyvät Jarkka Rissanen (kitara ja laulu), Sanna Natunen (viulu, mandoliini ja taustalaulu), Mikko Löytty (basso ja taustalaulu) sekä Seppo Rauteva (rummut ja lyömäsoittimet).

Konsertin tuottaa Herättäjä-Yhdistys yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristallin, Suomen Lähetysseuran ja Jyväskylän seurakunnan kanssa. Osa konsertin tuotosta tilitetään Heränneen kansan lähetysrahaston kautta Suomen Lähetysseuran tekemään koululaistyöhön Senegalissa.

 

LIVE STREAM:

Pääset katsomaan keikkaa live streamin välityksellä osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla.

Live stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

 

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.

www.h-y.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet aukeavat 45 min ennen konserttia.

Paikat ovat numeroimattomia.

Liput livekonserttiin alkaen 22€ (sis. palvelumaksun), ovelta 25€.
Livestream –konsertin lippu alk. 15€ (sis. palvelumaksun).
HUOM! Uuden albumin voi ostaa Tiketin kautta lippua ostaessa.

Myynti loppuu 23.10.2020 18:15.