EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 22.8.2020  /  Voimala 1889  /  Oulu

Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Jaakko Laitinen & Väärä Raha Liput

Jaakko Laitinen & Väärä Raha Oulussa

Lapland-Balkan-orkesteri Jaakko Laitinen & Väärä Raha palaa Oluun keväällä kesken jääneen 'Börek'-levyn julkkarikiertueen merkeissä. Hurmoksellisena keikkabändinä tunnettu orkesteri julkaisi helmikuussa Kalevalan päivänä viidennen pitkäsoittonsa, jonka julkaisukiertue valitettavasti tyrehtyi alkuunsa globaalin kulkutautiepidemian takia.
Levy on saanut kansainvälisesti ylistävän vastaanoton, ja muusikoille harvinaisen kesälomailun jälkeen orkesteri odottaa innokkaana uuden levyn kanssa keikoille pääsyä.

Vuonna 2009 Helsingin lappilaisista huippusoittajista perustettu bändi yhdistelee musiikissaan monenlaisia vaikutteita, pääraaka-aineina Balkanin mustalaismusiikki ja vanha kultakauden suomalainen iskelmä. Vuosien varrella on musiikilliseen maustehyllyyn tarttunut mukaan monenlaisia purkkia ja pussukaa Kreikasta Gruusiaan.
Noin 70 keikan vuositahdilla yhtye on hankkinut riemukkaan tanssittajan maineen ympäri Suomen Eirasta Inariin ja maamme rajojen ulkopuolella yli 20 eri maassa.

On aika antautua lappilais-balkanilaisten rytmien vietäväksi, iloita elämästä ja lyödä lapikasta lattiaan Jaakko Laitisen & Väärän Rahan tahdissa.

www.voimala1889.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 16:00
Showtime klo 20:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 22.8.2020 18:00.