EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.8.2022  /  Voimala 1889:n patio  /  Oulu

Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Jaakko Laitinen & Väärä Raha Liput

Jaakko Laitinen & Väärä Raha Voimala 1889:n patiolla lauantaina 27.8.!

Jaakko Laitinen & Väärä Raha -yhtyeen riemukas musiikki on ainutlaatuinen sekoitus pääraaka-aineinaan vanha suomalainen iskelmä ja Balkanin kiihkeät rytmit. Lisäksi soppaan on sattunut mausteita muun muassa Kreikasta, Gruusiasta ja Lähi-Idästä Sanoitusten maailma on laajentunut ensilevyjen lemmenlauluista tietoisuuden olemuksen, rinnakkaistodellisuuksien ja elämän synnyn salaperäisiin sfääreihin vitamiinien tärkeyttä unohtamatta.

Viisi kriitikoiden ylistämää ja fanien rakastamaa studiolevyä julkaissut yhtye tunnetaanerityisesti kuitenkin hurmoksellisena live-bändinä ja tätä mainetta on kasvatettu ympäri Suomen Eirasta Inariin ja halki Euroopan 20 eri maassa. Uutta tuotantoa valmisteleva orkesteri lupaa soittaa niin uusia ralleja kuin vanhoja rakastetuimpia Väärä Raha -ralleja. On aika heittäytyä musiikin virtaan ja pistää lapikasta lattiaan Väärän Rahan säpäköiden rytmien tahtiin!

Jaakko Laitinen · laulu
Ilkka Arola · trumpetti, buzuki
Marko Roininen · haitari
Juho Kanervo · basso
Janne Hast · rummut

www.voimala1889.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 27.8.2022 18:00.