EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 2.5.2020  /  Tuba Food & Lounge  /  Oulu

Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Jaakko Laitinen & Väärä Raha Liput

Jaakko Laitinen & Väärä Raha - Börek-levyjulkkarit

Lapland-Balkan-orkesteri Jaakko Laitinen & Väärä Raha saapuu Ouluun jo perinteellisiksi muodostuneille Vappu-kekkereilleen osana uuden 'Börek'-albuminsa julkaisukiertuetta. Tuban täyttävät Lapland-Balkan-musiikin tunteikkaat sävelet ja kimurantit rytmit, kun Väärä Raha pistelee parastaan 11 vuoden kokemuksella. Hurmoksellisena live-bändinä mainetta jo yli 700 keikalla kiertänyt orkesteri on kiertänyt kotimaamme Eirasta Inariin ja Suomen rajojen ulkopuolella jo yli 21 eri maassa.

Yhtyeen musiikin pääraaka-aineet ovat Balkanin mustalaismusiikki ja vanha suomalainen kultakauden iskelmä, mutta musiikilliseen maustekaappiin on kertynyt vivahteita Gruusiasta, Turkista, Kreikasta ja Lähi-Idästä. Näistä on leivottu kasaan poikkeuksellinen musiikillinen erikoisuus, mikä saa lopullisen säväyksensä yhtyeläisten lappilaisesta pilkkeestä silmäkulmassa.

On siis aika venyttää Vapun rajoja yli totutun rajojen Vapun puolella ja pistää lapikasta lattiaan Väärän Rahan sulosävelten tahtiin

www.tuba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 2.5.2020 18:00.