EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 19.7.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Jaakko Laitinen & Väärä Raha Liput

Jaakko Laitinen & Väärä Raha On The Rocksiin!!

Liput: 12/14€
OTR-kortilla: 10/12€
Ovet: 20:00

Showtime: 21:30

Kuumaa keikkakesää viettävät Lapland-Balkan-musiikin pioneerit täräyttävät heinäkuun kunniaksi ensimmäistä kertaa On the Rocksissa. Kymmenvuotisjuhlavuottaan juhliva yhtye on uskomattomassa iskussa ja lupaa soitella helsinkiläisille niin uutuuksia tulevalta levyltään kuin suloisia suosikkeja vuosien varrelta. Bändin päävaikutteet tulevat Balkanilta ja vanhasta Suomi-Iskelmästä, mutta sekaan on leivottu vuosien varrella musiikillisia mausteita niin venäläisiä romansseja, kreikkalaisesta rembetiko-musiikista kuin Turkista ja Gruusiastakin.

Neljä kriitikoiden ylistämää ja fanien rakastamaa albumia julkaissut yhtye tunnetaan ennenkaikkea hurmoksellisena live-bändinä ja iskukykyään orkesteri on hionut 70 keikan vuositahdilla Eirasta Inariin sekä kauniin, mutta karun, kotimaamme ulkopuolella 20 maassa aina voittaen musiikin ja elämän rakastajien sydämet puolelleen!

https://www.facebook.com/vaararaha/

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.