EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.10.2021  /  Bar Loose  /  Helsinki

Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Jaakko Laitinen & Väärä Raha Liput

Jaakko Laitinen & Väärä Raha on todistettu moneen kertaan Suomen kovimmaksi live-bändiksi! Tällä kertaa yhtyeen pääsee kokemaan Bar Loosen kellarissa 8.10.2021. Yhtye vie kuulijansa hengästyttävällä maailmanmusiikilla hikiseen hurmokseen, jossa vieras ja tuttu yhdistyvät oivaltavasti. Vuonna 2009 perustettu orkesteri yhdistelee musiikissaan vaikutteita Balkanin mustalaisrytmeistä, Lähi-idän sävelkuluista, venäläisistä romansseista ja vanhan liiton suomalaisesta iskelmästä. Jaakko Laitisen sanoitukset eivät arkaile tarttua elämän keskeisiin kysymyksiin kuten rahaan ja rakkauteen, kaiken katoavaisuuteen ja onnen häilyväisyyteen. Rakkaudellisten tunnelmien ja juomalaulujen lisäksi kappaleiden sanoituksissa tutkitaan tajuntamme olemusta, seurataan elämän nousua alkumerestä, ajetaan taksilla Rovaniemellä ja syöksytään yli todellisuuksien rajojen.

***

Loosessa noudatetaan nykyajan briljantteja turvarajoituksia, joten pääset nauttimaan showsta pöydän ääressä istuen. Tuopit voi tilata tekstiviestillä suoraan pöytään, jalkoja ei tarvitse rasittaa kuin korkeintaan illan päätteeksi ulos hoippuessa.

HUOM! Tulethan paikalle vain terveenä. Jos sinulla on hengitystieoireita kuten yskää, nuhaa tai tukkoisuutta tai tunnet itsesi muuten kipeäksi, jääthän kotiin.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18

Ovet klo 20:30.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 8.10.2021 20:30.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot