EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 6.8.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

Jaakko Laitinen & Väärä Raha klo 22:00

Jaakko Laitinen & Väärä Raha klo 22:00 Liput

Keväällä viidennen albuminsa Börek julkaissut Lapland-Balkan-superorkesteri Jaakko Laitinen & Väärä Raha ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen Helsingissä keikalla. Luvassa on koronaturvalliset konsertit Bar Loosessa. Rajoitetun kapasiteetin takia keikkoja on kaksi: klo 20.00 sekä 22.00.

Vuonna 2009 Helsingin lappilaisista pelimanneista kokoonpannun orkesterin musiikki on monissa liemissä marinoitu erikoisuus, jonka pääraaka-aineina toimivat Balkanin mustalaisrytmit ja vanha kultakauden suomalainen iskelmä. Musiikilliseen maustehyllyyn on vuosien varrella tarttunut purkkia ja pussukkaa Kreikasta Gruusiaan.

Kriitikoiden ylistämiä albumeja julkaissut yhtye tunnetaan ennenkaikkea hurmoksellisista keikoistaan ja tätä mainetta on ylläpidetty 70 keikan vuositahdilla ympäri kaunista, mutta karua, kotimaatamme Eirasta Inariin. Ulkomailla on käyty yli kahdessakymmenessä eri maassa!

Historiallinen konserttisarja on myös uuden kontrabasistimme Juho Kanervon ensimmäinen yhtyeemme virallisena jäsenenä, hyvin palvelleen Tuomo Kuuren siirtyessä ikuiseksi kunnia-basistiksi! Tulkaa siis kannustamaan ja toivottavamaan Juho tervetulleeksi!

Loosessa noudatetaan kesän keikoilla nykyajan briljantteja turvarajoituksia, joten pääset nauttimaan showsta pöydän ääressä istuen. Tilaa helteellä viilentävät hikoilevat tuopit suoraan pöytään, jalkoja ei tarvitse rasittaa kuin korkeintaan illan päätteeksi ulos hoippuessa.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Showtime 22:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 14, mikäli jäljellä.