EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 13.10.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Jaakko Laitinen & Lapin lisä

Jaakko Laitinen & Lapin lisä Liput

Jaakko Laitinen & Lapin Lisä julkaisee debyyttialbuminsa

Hurlumhei-henkisten Lapland-Balkan-laulujen laulajana kansainvälisestikin kunnostautunut Jaakko Laitinen tuo päivänvaloon pitkäsoiton verran lainattuja Lapin lauluja. Levyn pääpaino on erityisesti jenkassa ja humpassa, valssia ja beat-iskelmän ulottuvuuksia unohtamatta. Iskelmämusiikki on totuttu kuulemaan yleisönpalvelumusiikkina, missä oikeana pidettyyn tanssitempoon osuminen on onnistumisen merkki, mutta Jaakko Laitinen & Lapin Lisä on päättänyt palvella yleisön sijasta musiikkia itseään tutkien näiden laulujen laajempia mahdollisuuksia kiihdyttäen välistä humpat suoranaiselle turbo-vaihteelle.

Laulujen sanoitukset ovat tiukasti paikallisia tarinoita laajan Lapin erilaisista elämänpiireistä. Luonto ja sen varassa eläminen näyttelevät merkittävää roolia. Yhdentekeväksi yhdenmukaistuvan soittolista-algoritmi-yhtenäiskulttuurin ajassamme humpan hikisyys ja sanoituksellinen epä-epämääräisyys voivat tuntua ämmentävältä, ja se on tarkoituskin. Jaakko Laitinen & Lapin Lisän mato on vaikuttaa päällisin puolin harmittomalta nostalgia-aktilta, mutta varsinainen koukku on sen tapa avata todellisuuteen aukkoja mahdollisiin todellisuuksiin, mitkä toisaalta suomalaiselta iskelmämusiikilta, viihdeteollisuudelta ja keskittämiskapitalismilta kaikessa näennäisrationaalissa tehokkuudessa ovat jääneet kokeilematta.

Levy on syntynyt Laitisen sekä Väärän Rahan toisen perustajajäsenen Marko Roinisen aivoituksista ja etenkin koti-ikävästä. Soittajiksi on saatu parasta A-ryhmää Niklas Ahlsvedin, Sampo Riskilän, Antti Kujanpään, Valtteri Bruunin ja Matti Pitkäsen muodossa. On aika pistää tanssitanner tömisemään ja avata portit toisiin todellisuuksiin!

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Muuta huomioitavaa: Lisätietoja voi kysyä osoitteesta [email protected]

Myynti loppuu 13.10.2023 19:00.