EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 9.6.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

Jaakko Kulta, Edicti

Jaakko Kulta, Edicti Liput

JAAKKO KULTA

Jaakko Kulta, oikealta nimeltään Jaakko Ingraeus on helsinkiläinen artisti ja tuottaja. Kullan esikois-EP Valo julkaistiin 22.12.2022 ja sitä on striimattu vajaa 100 000 kertaa. Valo on kaipuusta, erosta ja ilmastoahdistuksesta kertova kokonaisuus, joka on tyyliltään pop ja rock -sävytteistä räppiä.

Kullan kappaleissa on kuultavissa monen vuoden värikäs tuotantohistoria dubstepista klassiseen. Nykyisellään fokus on popimmassa räpissä. Ennen kaikkea kappaleista on kuultavissa nuoren parikymppisen ajatuksia, kokemuksia ja haaveita.

EDICTI

"Etsin synonyymejä onnelle, siipiä selkään ommellen.

Sulta vaadin ikuisuuden, mutta annoitkin alle tuulen.”

Tunteikasta vaihtoehtopopia moderneihin tuotantoihin punova Edicti palaa keikkalavoille kesällä 2023.

Artisti julkaisi vuodenvaihteessa HS Nyt:in ja YleX:n huomioiman Muistanu-singlen ja loi intron uudelle alulleen helmikuussa ilmestyneellä Vialla-albumillaan. Albumilla uuden aallon tuottajien Okko Ilmarin, krisin ja Andrean kuratoima äänimaailma tukee harkitusti Edictin herkkiä osittain rapista ammentavia tekstejä.

Semifinalissa kuullaan helmikuinen albumi kokonaisuudessaan!

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 15€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 9.6.2023 20:00.