EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 4.8.2023  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: J. Karjalainen

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: J. Karjalainen Liput

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit

“Maaginen tunnelma, tulen ehdottoman mielellään uudelleen”, lausui J. Karjalainen Pyhtään Kulttuuritalon viimekesäisestä keikasta..

Toivotamme Karjalaisen lämpimästi uudelleen, tehdään yhdessä tämän kesän keikasta vielä maagisempi!

J. Karjalaisen uusin, keväällä 2022 ilmestynyt Soulavaris nousi edeltäjänsä tapaan suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköspaikalle. Karjalaisen edellinen albumi Sä kuljetat mua (2018) nousi niin ikään suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi.

Levytysuransa vuonna 1981 aloittanut J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituin artisti ja lauluntekijä. Amerikkalaista musiikkiperinnettä suomalaisiin oloihin sovittanut artisti on aina ollut omaa luokkaansa riippumatta siitä, mitä nurkkaa kyseisestä aarrearkusta hän on kolunnut.

J. Karjalaisen laulut Kolme cowboyta, Ankkurinappi, Doris, Sekaisin, Hän, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Missä se Väinö on?, Mennyt mies, Stindebinde ja monet muut ovat pysyvä osa suomalaisten mielenmaisemaa.


Tapahtumat järjestää Pyhtään Kulttuuritalo Oy

www.pyhtaankulttuuritalo.fi/tapahtumat


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Portit avautuvat klo 19:00
Lämppäriesiintyjä alkaen klo 20:00
Pääesiintyjä klo 21:30

A-oikeudet

Myynti loppuu 4.8.2023 19:00.