EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.3.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Ivory Woods -levyjulkkarit, Underground Witch Rock, Cyril Awakens

Ivory Woods -levyjulkkarit, Underground Witch Rock, Cyril Awakens Liput

IVORY WOODS
Ivory Woods on yhdeksän muusikon (ja kuuden kitaristin) rock-yhtye, jonka soundissa yhdistyvät americanan kaiho ja brittirockin särmä. Yhtye julkaisee maaliskuussa toisen pitkäsoittonsa 'To Absorb All the Light', joka rakentuu kaukaista kyläyhteisöä muistuttavan narratiivin sekä bändin tunnetusti riemukkaan livesoiton ympärille. Kutosen lavalla Ivory Woods nousee esittämään albumin materiaalia ensimmäistä kertaa livenä.

UNDERGROUND WITCH ROCK
Underground Witch Rock on usvaista dream poppia, jonka fuzz-kitarat ja syntikat tarjoilevat haamuvärinää ja hunajaista magiaa. UGWR ammentaa inspiraatiota suolaisenmakeaan grooveensa psych rockin, shoegazen ja neo soulin perinteistä yhdistellen sulavasti unenomaisia säveliä hypnoottiseen boogieen.

CYRIL AWAKENS
Cyril Awakens on suomalainen monialainen bändi, joka ammentaa Internetin moniulotteisesta maailmasta, graafisista muodoista sekä arkisista asioista eteenpäin katsovaa, elektronista pop-musiikkia. Yhtyeen musiikki on sekoitus uutta ja vanhaa. Se yhdistelee rumpukonebiittejä sekä melankolisia melodioita ja äänimaisemaa. Cyril Awakens on tunnettu energisistä ja valloittavista audiovisuaalein tuetuista esiintymisistään. Tämä luo yleisölle mukaansatempaavan ja tunnepitoisen elämyksen, joka ottaa kuulijan tiukkaan otteeseensa.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 18.3.2023 19:00.