EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.4.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Itcevät, Tiikerin Vuosi, Asla Jo

Itcevät, Tiikerin Vuosi, Asla Jo Liput

ITCEVÄT

Itcevät yhdistelee musiikissaan tunteikasta lyriikkaa, tarinankerronnallista tulkintaa sekä nostattavaa kitararockia.
Yhtyeen tarkoituksena on ajaa herkkyyden ja avoimuuden sanomaa, haastaa sukupuolirooleja sekä tarjota suomen musiikkikenttälle raikasta trans-representaatiota.
Itcevien keikoilla kuullaan yhtyeen aikaisempia hittejä sekä tulevan albumin vielä julkaisemattomia singlejä.


TIIKERIN VUOSI

Tiikerin vuosi on suomirockin sammumattoman soihdun kantaja. Bändin soundi on sekoitus kaihorockin kuusenkerkkiä ja countrypölyä Amerikan valtateiltä. Kappaleiden perinteisen koristeelliset tekstit kiinnittyvät musiikkiin majesteettisten kitarasoolojen ydinlangoilla, neuloen kirjavan riemun, kaipuun ja kauneuden villapaidan.

Tiikerin vuosi julkaisee 26.4. uuden singlensä Pariisin toukokuu, jonka sinkkujulkkareita juhlitaan Semifinalissa.


ASLA JO

Asla Jo kirjoittaa suomikaihopoppia kipeän kauniilla lyriikoilla. Laulut käsittelevät mm. sydänsuruja, seksuaalivähemistöön kuulumista ja aikuistumista. Asla Jo on julkaissut maaliskuussa kaksi yhteisbiisiä, ”Ihan vähän vaan” Edictin kanssa, sekä ”Painavaa” Annika Pudaksen kanssa. Aslan debyytti EP ”Kaikki alko siitä mihin me loputtiin” julkaistaan syksyllä 2024.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 27.4.2024 19:00.