EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 25.11.2022  /  Valtimonteatteri  /  Helsinki

Matti Paalanen - ISOJA JUTTUJA stand up-show

Matti Paalanen - ISOJA JUTTUJA stand up-show Liput


ISOJA JUTTUJA

Nyt on isoja juttuja tulossa!
Siis ihan tosi isoja juttuja. Tai no eihän tämä nyt mikään Slushin tasoinen pöhinähurrikaani ole. Mutta no onhan nää nyt ehkä aika isoja. Mennään sillä.

Stand up-koomikko Matti Paalanen, joka on myös tuttu Nelosen Stand up-showsta vuodelta 2020 ja Pietarsaaren alakoulun Kolme iloista rosvoa näytelmästä vuodelta 2003, saapuu esittämään ensimmäistä kertaa sooloesitystään "ISOJA JUTTUJA" Valtimonteatteriin.

Esitys pitää sisällään niin vasta kirjoitettuja isoja juttuja kuin parhaita vitsejä Matin tähänastisen uran varrelta.

Matista sanottua:
"Matti Paalanen on ainutlaatuisen omalaatuinen koomikko. Hurmaavaan Mattimaiseen maailmaan päästyäsi, et halua sieltä pois. Tämä koomikko pitää kokea livenä"
"Matista on helppo pitää, koska esiintyminen on sulavan vaivatonta ja läsnäolevaa eikä hänessä ole koomikkona mitään keinotekoista. Hän ei rynni lavalle ja pumppaa keinotekoista energiaa yleisöstä mikä meininki uh -maanitteluilla, vaan hän tulee lavalla olemaan oma, kummallinen ja rakastettava itsensä.”

Lavalla Matin lisäksi Köpi Kallio, Inka Valima ja Leo Viking Holmström.

Valtimon Teatteri Facebook
Valtimon Teatteri Instagram

www.valtimonteatteri.com/isoja-juttuja.html


Ikäraja: K-16
Aika: klo 19:00
Ovet 1 h ennen esityksen alkua.

Esityksen kesto n. 1,5 (sis. väliaika)