EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 7. - Su 10.3.2019  /  TEHDAS Teatteri  /  Turku

Iso haha susi

Iso haha susi Liput

Ladataan…

Iso haha susi on nukketeatteriesitys susista, hillosta ja pelon kohtaamisesta.

Riemastuttavat esiintyjät Sirpa Järvenpää ja Riina Tikkanen luovat näyttämölle satumaisen maailman, johon eksyvät kuin metsään. Matka vie heidät huvittavasta ongelmatilanteesta toiseen ja läpi kaikenlaisten pesien ja muiden pikku luontoplänttien, possujen röhkinän ja suden turkin. Se, mikä on aivan pientä, näyttäytyy joskus mielikuvituksen tai kameran linssien läpi valtavan suurena. Näyttämölle muodostuu kahden esiintyjän kokoinen turvallinen ja intiimi maailma, jossa kohdata omia pelkojaan, kaiken läpäisevän koomisen tason kautta, yhdessä.

Iso haha susi haluaa omalta osaltaan olla herättämässä keskustelua suhteestamme luontoon ja omaan eläimellisyyteemme. Esitys katsoo lempeän lämpimin silmin ihmisen yritystä kommunikoida niin toisen ihmisen kuin toisen lajin edustajan kanssa, ja haluaa tarjota lapsille välineitä peloista puhumiseen ja niiden kohtaamiseen.

---

Esityksen valmistaa mm. Helsingin Juhlaviikoilla vieraillut ja lukuisia palkintoja voittanut työryhmä Kuuma Ankanpoikanen. Ryhmä on yksi maamme tämän hetken aktiivisimmista, kunnianhimoisimmista ja tinkimättömimmistä nukketeatterin tekijöistä. Esityksen ohjaaja ja käsikirjoittaja Antti-Juhani Manninen on yksi Kuuman ankanpoikasen perustajajäsenistä.

Ohjaus ja käsikirjoitus Antti-Juhani Manninen, esiintyjät Sirpa Järvenpää ja Riina Tikkanen, nuket ja visuaalinen toteutus Heini Maaranen, videotekniikka Markus Alanen, valot Katri Kinnunen, musiikki Hilla Väyrynen, remiksaus Henna Haahti, kuvat Heikki Nummi, tuotanto työryhmä, Kanneltalo ja nukketeatteri Kuuma ankanpoikanen.

www.tehdasteatteri.fi


Ikäraja: K-5

Esitys on tarkoitettu yli 5-vuotiaille.

Ovet avautuvat 1 h ennen esitystä.
Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.
Kesto n. 45min.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.