EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 28.8.2021  /  Ilosaari  /  Joensuu

Kerubin kesäkonsertti: Ismo Alanko Yksin, Iisa

Kerubin kesäkonsertti: Ismo Alanko Yksin, Iisa Liput

KERUBIN KESÄKONSERTIT PÄÄSTÄÄ ELÄVÄN MUSIIKIN IRTI

Suven viimeinen kesäkonsertti soi suomalaista laulunkirjoitustaitoa kahden iin edestä. Ilosaaren lavalla ihastuttavat ihana Iisa sekä oman kylän Ismo Alanko.

Iisa

Kotimaisen poptähdistön kauneimpia ääniä, joka hivelee ihoa ja pysäyttää kuuntelemaan. Sitä on Iisa. Pumpulinpehmeää ja sopivasti sähköistä, jonka suurin voima soi sanoituksissa. Iisa on kirjoittanut lauluja ainakin Kaija Koolle sekä Jannika B:lle ja alkuvuonna ilmestynyt Amelia-albumi lauloi tarinoita lentäjälegenda Amelia Earhartin ympäriltä. Iisa on parasta lämpöä kesäiltaan ja mitä herkullisin alkuruoka Ismo Alangolle.

Ismo Alanko Yksin

Ei ole Hassisen Konetta tarjolla tänäkään kesänä, mutta onneksi Ismo Alanko omana itsenään. Mittarissa raksuttaa jo 40 vuotta suomalaisen rockmusiikin kameolonttina, soolona tai kaikenlaisten kokoonpanojen edessä. Kyky uusiutua on silti uskomaton ja lopputulos pakahduttavan rakastettava. Sanankäytöltään ylivertainen artisti esiintyy Kerubin Kesäkonsertissa yksin, vaikka kotikaupungin keikoilla Ismolla on aina yleisöllinen ystäviä.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Kerubin sisätilat, toisin sanoen terassi ja ylläkerran baari, toimivat kesäkonsertin VIP-tilana. Näin ollen Kerubiin pääsee konsertin aikana ostamalla VIP-lipun. Näin ravintolan sisätilat eivät ruuhkaudu ja pystymme toimimaan voimassa olevien ravintolarajoitusten mukaisesti.

Kerubin sisällä on käytössä ravintolan sisävessat ja narikkapalvelu, ja keikkoja on mahdollista seurata terassien pöydistä tai sohvilta käsin.

Tapahtuma on K-18.

Aikataulu:
Klo 18 ovet auki yleisölle
Klo 18.30-19.15 illan avaaja, julkaistaan myöhemmin
Klo 20.00-21.15 Iisa
Klo 22.00-23.15 Ismo Alanko Yksin

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Kerubin voimassaoleva kantiskortti on näytettävä sisääntulon yhteydessä. Kerubin mobiilikantiskortin saat hankittua osoitteesta kantis.kerubi.fi

Myynti loppuu 28.8.2021 18:00.