EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.7.2024  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon pihakeikat: Ismo Alanko

Pyhtään Kulttuuritalon pihakeikat: Ismo Alanko Liput

Ismo Alanko Mariskan tilalle Pyhtään Kulttuuritalon keikalle lauantaina 6.7.2024

Levytysaikataulujen muutoksesta johtuen Mariskan kesän keikat siirtyvät seuraavaan kesään 2025. Näin ollen myös Pyhtään Kulttuuritalon keikka lauantaina 6.7. peruuntuu.

Mariskan tilalla esiintyy Ismo Alanko Yksin, joka päättää Alangon kesän kiertueen. Illan aloittaa laulaja-näyttelijä Antti Reini.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan Ismo Alangon keikalle, tai vaihtoehtoisesti Mariskan ensi kesän keikalle, jonka päivä on vielä avoin. Jos kumpikaan vaihtoehdoista ei ole sopiva, voit myös palauttaa liput Tiketin kautta 22.6.2024 mennessä.
www.tiketti.fi/palautalippuja

***

Ismo Alanko Yksin halkoo Suomea kesä-heinäkuussa, päättyen Eino Leinon, runon ja suven päivänä 6. heinäkuuta Pyhtään Kulttuuritalolle.

Ainutlaatuisissa puitteissa kuullaan musiikillisia tuokiokuvia maailmasta 44 vuoden ajalta – klassikkohittejä ja harvoin livenä kuultuja helmiä, sekä myös uusia lauluja.

“Komediaa, tragediaa, ihmissuhdedraamaa ja yhteiskunnallista satiiria laulujen muodossa. Yksin esiintyessään lauluntekijä on alastomimmillaan, haavoittuvimmillaan, mutta myös vahvimmillaan. Läsnä ovat vain laulu ja tulkinta. Tilanne on tasapuolisesti avoin kaikille kuulijoille, vapaa genreistä ja musiikillisen ulkoasun tuomista ennakkoasenteista”, artisti avaa tulevien konserttien tunnelmia.

Vangitsevan karismaattisena live-esiintyjänä ja uniikin uran tehnyt Ismo Alanko on jättänyt lähtemättömän jäljen kotimaiseen musiikkikenttään alati uudistuvalla ja samalla ajattomalla soundillaan.

www.pyhtaankulttuuritalo.fi


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K-18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Portit avautuvat klo 19:00
Lämppäriesiintyjä alkaen klo 20:00
Pääesiintyjä klo 21:30

A-oikeudet

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä (piha-alue on esteetön)
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (sisällä, kulku rampilla)
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 6.7.2024 19:00.