EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.6. - La 1.7.2023  /  Kirjurinluoto  /  Pori

Iskelmä Festivaali Pori 2023

Iskelmä Festivaali Pori 2023 Liput

ISKELMÄ PORI 2023 - LIPUT & INFO

Iskelmä Festivaalit juhlitaan jälleen Porissa 30.6.-1.7.2023

Sekä HIMOKSELLA että PORISSA nähdään ensi kesänä LIVENÄ Haloo Helsinki!, Juha Tapio, Arttu Wiskari, Erin, Olli Halonen, STIG, Ressu Redford.

Iskelmä festivaali Pori
Facebook | Instagram @iskelmafestivaali

www.iskelmafestivaali.fi


Ikäraja: K-18

Festivaalilippujen varausaika 2 päivää.

RANNEKKEENVAIHTO

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi sisäänkäynnin luona olevassa rannekkeenvaihtopisteessä tai
ennakkorannekkeenvaihtopisteessä. VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi check in -pisteellä. Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kesken tapahtuman. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi.

Rannekkeenvaihtopiste palvelee festivaalipäivinä klo: 13:30 – 23:00.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-rannekkeen
- Buffetruokailun VIP-alueella (yksi ruokailu per päivä)

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

SAAVUTETTAVUUS

Tapahtumaan on myynnissä kahta erilaista sekä asiakkaan että avustajan sisäänpääsyyn oikeuttavaa lippua.

PYÖRÄTUOLI + AVUSTAJA:
”Pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle + avustajalle.

ASIAKAS+AVUSTAJA -LIPPU
”Asiakas + avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa. Jos tulet tapahtumaan pyörätuolilla, ostathan pyörätuolilipun.

Avustaja pääsee aina maksutta tapahtumaan sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Mikäli sinulla on avustajakortti, ystäväkortti, vammaiskortti, näkövammaiskortti tai muu vastaava tosite, voit ottaa sen mukaan. Se nopeuttaa sisäänpääsyä ja rannekkeenvaihtoa, mutta ei ole välttämätön, emme sitä vaadi. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman lipunmyyntipisteelle, joissa asia käsitellään. Avustaja saa alueelle sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen, jota ei tarvitse varata etukäteen. Ranneke on avustajaranneke, ja käy pelkästään avustustyössä ollessa – ilman avustettavaa sillä ei pääse tapahtumaan. Mikäli VIP-asiakas tarvitsee avustajan, pääsee avustaja luonnollisesti asiakkaan mukana myös VIP-alueelle. VIP-ruokailu ei kuitenkaan sisälly avustajalle, vaan sen voi ostaa erikseen lipunmyyntipisteestä. K-18 –tapahtumassa myös avustajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Erilliset Pyörätuoli- ja ”Asiakas+avustaja” –liput ovat myynnissä jotta saamme lähetettyä kaikille asiakkaille juuri heidän ostamaansa lippua vastaavat tarkennetut saapumisohjeet.

ISKELMÄ PORI KARAVAANIALUE

Iskelmä Festivaali Porin karavaanialue Iskelmäluoto on aivan festarialueen läheisyydessä, matkaa alle 500 metriä, ja sieltä löytyy festarivessat ja konttisuihkut.
Lisätietoja karavaanialueesta julkaistaan kevään 2023 aikana. Karavaanialue on tarkoitettu vain Iskelmä Festivaalin asiakkaille. Karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke tai festivaalilippu koko tapahtuman ajalle.

Lisätiedot: www.iskelmafestivaali.fi/pori

KARAVAANILIPUT (sähköllinen/sähkötön)
Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyn Iskelmä Festivaali Porin karavaanialueelle. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Sähköllinen paikka sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

MATKAAJALIPUT (sähköllinen/sähkötön)
Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen Iskelmä Festivaali Porin karavaanialueelle.

Sähköllinen paikka sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

AUTOPAIKKA LEIRINNÄSSÄ (SÄHKÖTÖN)
Mahdollistaa henkilöauton ajamisen karavaanialueelle. Paikka on sähkötön. Jos seurueella on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, tulee ylimääräiselle ajoneuvolle varata paikka karavaanialueelta. Paikka on sähkötön.

TELTTAPAIKKA OMALLE TELTALLE
Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan leirintäalueelle. Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee olla kuitenkin olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti.

PÄIVÄPARKKI PE/LA/2PV
Tapahtumassa on maksullinen pysäköintijärjestely. Päiväparkki sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä. Päiväparkkialueelle pysäköidyssä autossa ei saa majoittua.
Päiväparkkilippu oikeuttaa pysäköintiin päiväparkkialueella seuraavaan päivään klo 12:00 asti.
Esim. Perjantain päiväparkki mahdollistaa pysäköinnin päiväparkkialueella perjantaista lauantaihin klo 12:00 asti.

Kirjurinluoto
28100, Pori