EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1. - La 2.7.2022  /  Kirjurinluoto  /  Pori

Iskelmä Festivaali Pori 2022

Iskelmä Festivaali Pori 2022 Liput

ISKELMÄ FESTIVAL PORI 2023 LIPUT MYYNNISSÄ NYT!
www.tiketti.fi/iskelmafestivaalipori


ISKELMÄ PORI 2022 - LIPUT & INFO

Iskelmä Festivaali juhlitaan myös Porin Kirjurinluodossa 1.-2.7.2022!

Porissa nähdään jo aiemmin julkistetut Kaija Koo, BEHM, Suvi Teräsniska, J. Karjalainen ja Elastinen. Tuoreimpia kiinnityksiä ovat ”Kukaan ei koskaan” ja ”Tummilla teillä” hiteistään tuttu kymmenhenkinen Vesterinen Yhtyeineen -orkesteri, viime vuonna ”Haluun olla yksin” -biisillä pop-kartalle palannut Irina, menestyksekästä soolouraa tekevä Jonne Aaron, 80-luvun suomirock-jyrä Dingo ja groovaavaa reggaeta kesämenoon tarjoileva Jukka Poika.

Ohjelmaa täydentää lisäksi yksi Suomen menestyneimmistä miesartisteista Lauri Tähkä ja ”Syntisten pöytä”-hitillään koko kansan pop-kuningattaren noussut Erika Vikman.

Ohjelma täydentyy vielä kevättalven aikana.

PERJANTAI 1.7.
BEHM, Antti Ketonen, Suvi Teräsniska, Vesterinen Yhtyeineen, Irina, Juha Tapio

LAUANTAI 2.7.
Lauri Tähkä, Kaija Koo, J. Karjalainen, Erika Vikman, Dingo, Jukka Poika, Jonne Aaron

Iskelmä festivaali Pori
Facebook
| Instagram @iskelmafestivaali

www.iskelmafestivaali.fi


Ikäraja: Tapahtuman ikäraja on K-18

Festivaalilippujen varausaika 2 päivää.
Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-rannekkeen
- Buffetruokailun VIP-alueella (yksi ruokailu per päivä)

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

KARAVAANILIPUT JA INFO

Iskelmä Porin leirintä- ja karavaanialueet ovat vain festivaalin asiakkaille, ja niillä majoittuakseen jokainen asiakas tarvitsee karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi festivaalilipun tai rannekkeen, joka on voimassa tulopäivästä festivaalin loppuun asti. Eli:
- 3 päivän lipulla voi majoittua torstaista sunnuntaihin. 3 päivän lipulla voi saapua myös pe tai la, jos ei ehdi to vielä paikalle.
- 2 päivän pe-la lipulla voi majoittua perjantaista sunnuntaihin.
- Lauantain lipulla voi majoittua lauantaista sunnuntaihin. Näin ollen torstain ja perjantain päivälipuilla tai to-pe 2pv lipulla ei voi majoittua leirintäalueella, sillä alueelta ei voi poistua pelastus, liikenne ja tapahtumaturvallisuuden vuoksi kesken tapahtuman.

LIPUN OSTAMINEN

Liput tulee maksaa heti. Erillistä varausmaksua tai -mahdollisuutta ei ole. Karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö, jotta saamme saapumisohjeet lähetettyä oikein jokaiselle karavaanari- ja matkaaja-asiakkaalle. Ostorajoituksella pyritään myös välttämään lippujen väärinkäyttöä ja jatkomyyntiä epävirallisissa kanavissa.

Kirjoitathan ostotilanteessa sähköpostisi oikein, sillä pääsylipun lisäksi sinulle toimitetaan sähköisesti myös tarkemmat saapumisohjeet ja aikataulut lähempänä tapahtumaa.

KARAVAANILIPUT

  • Karavaanilippu on tarkoitettu asuntoautolle tai asuntovaunulle.
  • Matkaajalippu on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille.

**

  • Autopaikka (sähkötön) Mahdollistaa henkilöauton ajamisen iskelmäluoto karavaanialueelle. Paikka on sähkötön.
    Jos seurueella on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, tulee ylimääräiselle ajoneuvolle varata paikka karavaanialueelta.

Karavaanipaikat eivät ole numeroituja, vaan paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Karavaani- sekä matkaajalippuja on saatavilla SÄHKÖLLISINÄ sekä SÄHKÖTTÖMINÄ.

Sähkölliset paikat sisältävät yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön. Ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

Sähkötömät paikat EIVÄT sisällä sähköä.

Lisätiedot

ISKELMÄLUOTO-KARAVAANIALUE

Karavaanialue on aivan festarialueen läheisyydessä, matkaa alle 500 metriä, ja sieltä löytyy festarivessat ja konttisuihkut. Lisätietoja karavaanialueesta julkaistaan kevään aikana.

Karavaanialue on vain festivaalin asiakkaille, ja niillä majoittuakseen jokainen asiakas tarvitsee karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi festivaalilipun tai rannekkeen, joka on voimassa tulopäivästä festivaalin loppuun asti.

Saapuminen alueelle aikaisintaan To 30.6. klo 12:00, poistuminen viim. sunnuntain aikana.

Lippu tulee olla mukana karavaanialueelle saapuessa, jolloin ne luetaan sähköisesti ja vaihdetaan paikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

Lisätietoa karavaanipaikoista ja -lipuista löydät festivaalin majoitusinfosta

PÄIVÄPARKKI

Tapahtumassa on maksullinen pysäköintijärjestely. Pysäköintimaksu maksetaan parkkilipunmyyjälle. Päiväparkki sijaitsee festivaalialueen läheisyydessä. Päiväparkit oikeuttavat pysäköintiin päiväparkkialueella lipussa ilmoitettuna päivänä. Päiväparkkialueelle pysäköidyssä autossa ei saa majoittua.

SAAVUTETTAVUUS

Avustajan pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa ostavat tavallisen pääsylipun. Avustajakäytännöistä voit lukea lisää täältä.

Kirjurinluoto
28100, Pori