EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Pe 2. - La 3.7.2021  /  Kirjurinluoto  /  Pori

Iskelmä Festivaali Pori 2021

Iskelmä Festivaali Pori 2021 Liput

ISKELMÄ PORI 2021 - LIPUT & INFO

Iskelmä Festivaali juhlitaan myös Porin Kirjurinluodossa 2.-3.7.2021!

Iskelmä Festivaali julkaisee lisää kotimaisia artisteja Poriin ja Himokselle - mukana Suvi Teräsniska & Yö-yhtye yhteiskeikoillaan

Molemmilla paikkakunnilla tullaan näkemään eksklusiivinen juhlakonsertti, kun Suvi Teräsniska ja Yö-yhtye esittävät yhdessä Yön legendaarisia kappaleita. Keikat juhlistavat ainutlaatuisella tavalla Yön 40-vuotisjuhlavuotta. Suvi Teräsniska ja Yö-yhtye esiintyvät Porissa perjantaina ja Himoksella lauantaina.

Molemmilla paikkakunnilla festivaaliasiakkaita tulevat viihdyttämään myös Epäröimättä Hetkeekään -singlellään soittolistoja jo lähes vuoden dominoinut Elastinen , joka esiintyy Himoksella perjantaina ja Porissa lauantaina. Porin lauantai-päivää täydentää myös viime vuonna Paluu Paratiisiin -albuminsa julkaissut Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani , joka esiintyy Himoksella perjantaina.  Iskelmä Festivaalin suursuosikki ja Miks ei ja Janottaa -singleillään kameleomanttimaista uudistuskykyään esittelevä Laura Voutilainen nähdään Himoksella torstaina ja Porissa lauantaina, siinä missä juuri uuden Sut Puhallan Pois -singlen julkaissut Anssi Kela esiintyy Porissa perjantaina ja Himoksella Lauantaina. Porin ohjelma täydentyy Etsimässä Rauhaa -albuminsa viime keväänä julkaisseella Vesalalla .

Poriin aiemmin julkaistusta artisteista perjantaina saapuu Anna Eriksson ja lauantain kruunaavat Ellinoora , J. Karjalainen , Kaija Koo ja Lauri Tähkä .

 

JULKAISTUT ESIINTYJÄT

Pe 2.7.: Suvi Teräsniska & Yö-yhtye, Vesala, Anna Eriksson, Anssi Kela, Elastinen

La 3.7.: Lauri Tähkä, Kaija Koo, Ellinoora, J. Karjalainen, Laura Voutilainen, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani

 

Iskelmä festivaali Pori
Facebook
| Instagram @iskelmafestivaali

www.iskelmafestivaali.fi


Ikäraja: Tapahtuman ikäraja on K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.
Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-rannekkeen
- Buffetruokailun VIP-alueella (yksi ruokailu per päivä)

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

Karavaaniliput ja info

Karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke tai festivaalilippu.

Varausaika 2 päivää. Ostorajoitus 1 lippu / asiakas.
Tarkista, että kirjoitat oikean sähköpostiosoitteen. Saapumisohjeet ja aikataulut toimitetaan tähän osoitteeseen lähempänä tapahtumaa.

Voit valita toimitustavaksi sähköisen pdf-lipun tai mobiililipun tai noutaa lippusi Tiketin toimipisteeltä tai R-kioskilta. Sähköisen lippusi voit näyttää puhelimen näytöltä, eli sitä ei tarvitse tulostaa.

Hinnat sisältävät palvelumaksun. Toimituskulut lisätään hintaan valitun toimitustavan mukaisesti.

Karavaanipaikat eivät ole numeroituja, vaan paikat jaetaan alueittain saapumisjärjestyksessä.

Karavaanilippu

Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyyn karavaanialueelle. Paikkoja on sähköllä ja ilman, ja sähköllinen paikka sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko:

1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on maksimissaan 3 m

2) karavaanivaunu sekä vetoauto

tai

3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Matkaajalippu

Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen karavaanialueelle. 

Paikka on sähköllinen ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään. Paikalle mahtuu myös kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, jonka syvyys on maksimissaan 3 metriä.

HUOM! Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee järjestyksenvalvojille esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto. Huomioithan myös jokaisen kulkuneuvon kohdalla turvavälit seuraavaan ajoneuvoon.

__

Mikäli olet ostanut vuoden 2020 festivaalilipun ja haluat juhlia ensi vuoden Iskelmä Festivaalilla, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Vuoden 2021 festivaali- sekä karavaaniliput käyvät sellaisenaan myös Iskelmä Festivaali Pori 2021 -tapahtumaan . Lipunpalautus on päättynyt 30.6.2020.

Kirjurinluoto
28100, Pori