EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 29.6. - La 1.7.2023  /  Himos Park  /  Jämsä

Iskelmä Festivaali Himos 2023

Iskelmä Festivaali Himos 2023 Liput

ISKELMÄ HIMOS 2023 - LIPUT & INFO

Iskelmä Festivaalit juhlitaan jälleen Himoksella 29.6.-1.7.2023.

Sekä HIMOKSELLA että PORISSA nähdään ensi kesänä LIVENÄ Haloo Helsinki!, Juha Tapio, Arttu Wiskari, Erin, Olli Halonen, STIG, Ressu Redford.

Iskelmä festivaali Himos 2023
Facebook | Instagram @iskelmafestivaali

www.iskelmafestivaali.fi


Ikäraja: K-18

Festivaalilippujen varausaika 2 päivää.

RANNEKKEENVAIHTO

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi. VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi.

Ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen, joten sitä ei saa mukaansa irrallisena rannekkeenvaihtopisteistä, eikä toisen henkilön puolesta ei voi ranneketta noutaa. Huomioittehan, että ranneke ja passi ovat henkilökohtaisa, eikä niitä voi siirtää toiselle asiakkaalle.

  • TORSTAINA VAIHDETAAN:
    3 päivän lippuja ja torstain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja torstain VIP-lippuja
  • PERJANTAINA VAIHDETAAN:
    3 päivän lippuja, 2 päivän pe-la lippuja, perjantain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja perjantain VIP-lippuja
  • LAUANTAINA VAIHDETAAN:
    3 päivän lippuja, 2 päivän pe-la lippuja ja lauantain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja lauantain VIP-lippuja

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-ranneke
- Buffetruokailu VIP-alueella/päivä

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

SAAVUTETTAVUUS

Tapahtumaan on myynnissä kahta erilaista sekä asiakkaan että avustajan sisäänpääsyyn oikeuttavaa lippua.

PYÖRÄTUOLI + AVUSTAJA:
”Pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle + avustajalle.

ASIAKAS+AVUSTAJA -LIPPU
”Asiakas + avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa. Jos tulet tapahtumaan pyörätuolilla, ostathan pyörätuolilipun.

Avustaja pääsee aina maksutta tapahtumaan sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Mikäli sinulla on avustajakortti, ystäväkortti, vammaiskortti, näkövammaiskortti tai muu vastaava tosite, voit ottaa sen mukaan. Se nopeuttaa sisäänpääsyä ja rannekkeenvaihtoa, mutta ei ole välttämätön, emme sitä vaadi. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman lipunmyyntipisteelle, joissa asia käsitellään. Avustaja saa alueelle sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen, jota ei tarvitse varata etukäteen. Ranneke on avustajaranneke, ja käy pelkästään avustustyössä ollessa – ilman avustettavaa sillä ei pääse tapahtumaan. Mikäli VIP-asiakas tarvitsee avustajan, pääsee avustaja luonnollisesti asiakkaan mukana myös VIP-alueelle. VIP-ruokailu ei kuitenkaan sisälly avustajalle, vaan sen voi ostaa erikseen lipunmyyntipisteestä. K-18 –tapahtumassa myös avustajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Erilliset Pyörätuoli- ja ”Asiakas+avustaja” –liput ovat myynnissä jotta saamme lähetettyä kaikille asiakkaille juuri heidän ostamaansa lippua vastaavat tarkennetut saapumisohjeet.

ISKELMÄ LEIRINTÄ- JA KARAVAANIALUEET

Iskelmän leirintä- ja karavaanialueet ovat saaneet uudet nimet, joihin voit tutustua alapuolelta löytyvästä kartasta.
Lisätiedot: www.iskelmafestivaali.fi/himos

Iskelmä Himoksen leirintä- ja karavaanialueet ovat vain festivaalin asiakkaille, ja niillä majoittuakseen jokainen asiakas tarvitsee festivaalilipun tai rannekkeen, joka on voimassa tulopäivästä festivaalin loppuun asti.

iskelma_himos_2023_karavaanialueet
Iskelmä Himos karavaanialueet (klikkaa suuremmaksi)

Iskelmä Himoksen asiakkaita palvelee kuusi väliaikaisesti rakennettua karavaanialuetta:

METSÄ -ALUE
Karavaanialue sijaitsee Luoteisrinteiden alla n. 2 km päässä festarialueesta, mukavalla paikalla metsän ja rinteiden ympäröimänä. Polkupyörällä pääsee helposti festarialueelle joko Iskelmä Niitty ja Hiekka -alueiden kautta tai Patajoentieltä, ja lisäksi festaribussi kulkee alueen kautta. Metsä-alueella on myös konttisuihkut ja festariwc:t.

LAAKSO -ALUE
Tämä karavaanialue sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alue on jakautunut kahteen eri osaa, jotka kokeneet Iskelmä kävijät saattavat muistaa nimillä Pepsi sekä Ilta-Sanomat. Laaksossa on festariwc:t sekä suihkutilat. Alueelta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle, tai matkata voi myös festaribussilla!

NIITTY -ALUE
Iskelmän Niitty -alue on ruohikkopohjainen alue, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariwc:t sekä konttisuihkut ja nuotiopaikan. Iskelmä –alueilta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla! Iskelmä Niityltä löydät leirintäalueen palveluita kuten ohjelmaa, maksullisen saunakylän, kioskin sekä muita viikonloppuasi viihdyttäviä palveluita. Niitylle on rakennettu myös valmiiksi pystytetyt majoitusvaihtoehdot kuten Iskelmä teltat ja Iskelmä Premium teltat. Niityllä majoittuvat myös omilla teltoillaan leiriytyjät, sekä sähköttömät karavaani- ja autopaikat.

HIEKKA –ALUE
Iskelmä Hiekka –alue on hiekkapohjainen kenttä, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariWC:t ja konttisuihkut. Iskelmä –alueilta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla!

RANTA-ALUE
Ranta-alue on oma alueensa pohjoisrinteiden luona, Patalahden rannalla. Festivaalialueelle on matkaa noin 2,5 kilometriä. Patajoentie menee alueen läpi, ja ohi kulkee festaribussi tapahtuman aikaan. Ranta-alueelta on myös hyvä kävely-/pyörätie festivaalialueelle. Alue on kauniin järven rannalla, mutta ei mahdollista nimestään huolimatta asiakkaille uimista.

KARAVAANI- JA MAJOITUSLIPUT

Lippuja ei voi varata.
Erillistä varausmaksua tai -mahdollisuutta ei ole. Kirjoitathan ostotilanteessa sähköpostisi oikein, sillä pääsylipun lisäksi sinulle toimitetaan sähköisesti myös tarkemmat saapumisohjeet ja aikataulut lähempänä tapahtumaa. Tämän vuoksi karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö, jotta saamme saapumisohjeet lähetettyä oikein jokaiselle karavaanari- ja matkaaja-asiakkaalle. Ostorajoituksella pyritään myös välttämään lippujen väärinkäyttöä ja jatkomyyntiä epävirallisissa kanavissa.

Lisätiedot lipuista:
www.iskelmafestivaali.fi/himos

KARAVAANILIPUT
Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyyn sille alueelle johon lippu on ostettu. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

SÄHKÖTÖN - Myynnissä Niitty -alueelle
SÄHKÖLLINEN - Myynnissä kaikille alueille

MATKAAJALIPPU
Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen alueelle, johon paikka on ostettu. Matkaajalippu vaihdetaan Matkaajapaikkaan merkitsevään lappuun paikanpäällä.

SÄHKÖTÖN - Myynnissä Niitty -alueelle
SÄHKÖLLINEN - Myynnissä Hiekka, Niitty & Metsä -alueille

SAUNALLISEN AJONEUVON LIPPU
Saunallisen ajoneuvon lippu oikeuttaa saunan sisältävän ajoneuvon tuomisen alueelle, johon paikka on ostettu. Lippu vaihdetaan saunallisen ajoneuvon paikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

SÄHKÖLLINEN - Myynnissä Metsä & Hiekka -alueille

SILENT-HIMOS/HILJAISET PAIKAT
Haluatko varmistaa makoisat yöunet festivaaliviikonloppuna? Iskelmä Himoksen karavaanialueelle myydään rajoitettu erä majoituspaikkoja, joilla voit lunastaa paikkasi Silent Himos -alueelta. Jokainen lipun ostanut sitoutuu noudattamaan hiljaisuutta päivittäin aikavälillä 24.00-07.00. Hiljaisuuden toteutumista valvotaan tehostetusti ja alue sijaitsee rauhallisella paikalla.

SÄHKÖLLINEN KARAVAANI - Myynnissä Niitty & Metsä -alueelle
SÄHKÖLLINEN MATKAAJA - Myynnissä Metsä -alueelle
SAUNALLINEN - Myynnissä Metsä -alueille

TELTTAPAIKKA OMALLE TELTALLE
Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Iskelmän Niitty -alueelle. Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu esimerkiksi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee olla kuitenkin olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti.

Myynnissä Niitty -alueelle

ISKELMÄ –TELTTA
Iskelmä-teltat ovat uusia, puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa.
Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 5 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä.
Sängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä pystyttää.


Myynnissä Niitty -alueelle

PREMIUM ISKELMÄ-TELTTA
Premium iskelmä-teltta sisältää kahden hengen majoituksen sisustetussa luksusteltassa.
Valmiiksi pystytetyssä teltassa on sängyt, petivaatteet sekä lakanat kahdelle hengelle. Lippuun sisältyy myös autopaikka leirintäalueelta sekä aamiaisboxin kahdelle hengelle.
Halutessasi voit majoittua Premium Iskelmä-teltassa myös useamman hengen voimin. Lisähenkilöt erillismaksusta: 140€/hlö. Majoittujien maximimäärä teltassa on neljä henkilöä.

Myynnissä Niitty -alueelle

ISKELMÄPARKKI
Iskelmäparkki -lipulla voi pysäköidä auton parkkipaikalle, joka sijaitsee Luoteisrinteiden alla n. 2 km päässä festarialueesta. Polkupyörällä pääsee helposti festarialueelle joko Iskelmä Niitty ja Hiekka -alueiden kautta tai Patajoentieltä, ja lisäksi festaribussi kulkee alueen kautta.

Parkkipaikkalippu vaihdetaan parkkilippuun paikan päällä. Parkkipaikalla ei voi majoittua tai yöpyä.

3 päivän parkkilipulla voi pysäköidä to-su tai tarvittaessa jo keskiviikosta alkaen.

KULJETUKSET

BUSSIMATKAT JYVÄSKYLÄSTÄ JA KORPILAHDELTA

Jyväskylässä bussit lähtevät Matkakeskukselta, tilausliikennelaiturista. Himoksella bussit lähtevät Pub&Pizzeria Monon alapuolella olevalta Tilausajo -pysäkiltä. Sama linja-auto pysähtyy Korpilahdella Alkio-opistolla.

Aikataulut:

Torstai 29.6.
Menomatka: Jyväskylän matkakeskus 14:45 - Korpilahti, Alkio-opisto 15:30 - Himos
Paluumatka: Himos 1:30 - Korpilahti, Alkio-opisto - Jyväskylän matkakeskus

Perjantai 30.6.
Menomatka: Jyväskylän matkakeskus 12:45 - Korpilahti, Alkio-opisto 13:30 - Himos
Menomatka: Jyväskylän matkakeskus 14:45 - Korpilahti, Alkio-opisto 15:30 - Himos
Paluumatka: Himos 1:30 - Korpilahti, Alkio-opisto - Jyväskylän matkakeskus

Lauantai 1.7.
Menomatka: Jyväskylän matkakeskus 12:45 - Korpilahti, Alkio-opisto 13:30 - Himos
Menomatka: Jyväskylän matkakeskus 14:45 - Korpilahti, Alkio-opisto 15:30 - Himos
Paluumatka: Himos 1:30 - Korpilahti, Alkio-opisto - Jyväskylän matkakeskus

FESTARIBUSSI

Festaribussirannekkeella asiakas voi ajaa koko viikonlopun ajan festaribusseilla. Ilman ranneketta bussikuljetukset maksavat erikseen. Irtoliput on mahdollista ostaa vain bussista paikan päältä.