EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 30.6. - La 2.7.2022  /  Himos Park  /  Jämsä

Iskelmä Festivaali Himos 2022

Iskelmä Festivaali Himos 2022 Liput

ISKELMÄ FESTIVAL HIMOS 2023 LIPUT MYYNNISSÄ NYT!
www.tiketti.fi/iskelmafestivaalihimos


ISKELMÄ HIMOS 2022 - LIPUT & INFO

Himoksella startataan juhlatunnelma torstaina 30.6. ja kotimainen livemusiikki soi myöhään lauantaiyöhön saakka 2.7.

Himoksella nähdään jo aiemmin julkistetut Kaija Koo, BEHM, Suvi Teräsniska, J. Karjalainen ja Elastinen. Tuoreimpia kiinnityksiä ovat ”Kukaan ei koskaan” ja ”Tummilla teillä” hiteistään tuttu kymmenhenkinen Vesterinen Yhtyeineen -orkesteri, viime vuonna ”Haluun olla yksin” -biisillä pop-kartalle palannut Irina, menestyksekästä soolouraa tekevä Jonne Aaron, 80-luvun suomirock-jyrä Dingo ja groovaavaa reggaeta kesämenoon tarjoileva Jukka Poika.

Lisäksi Himoksella nähdään laaja-alaisesta musiikillisesta repertuaarista tunnettu tulkitsija Samuli Edelmann, kesällä ainutlaatuisella erikoiskokoonpanolla keikkaileva Maustetytöt X Agents, Ikurin rokkikone Popeda, juuri uuden ”Anna mun rakastaa” -singlen julkaissut Erin, viimeistä kesää yhdessä konsertoiva Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, mittavan uran tehnyt sooloartisti ja viihdyttäjä Ressu Redford, laulaja-lauluntekijä ja ”Terveisin Doris” -hitistään tuttu Mariska, yli 20-vuotisen uran tunnelmallisen rockin parissa tehnyt Happoradio, ”Teipillä tai rakkaudella” -hitistään tunnettu ABREU, valovoimainen tulkitsija Katri Ylander ja UMK:ssa kisaava suomirock-legenda Tommi Läntinen.

Ohjelma täydentyy vielä kevättalven aikana.

KESKIVIIKKO 29.6.
Matti ja Teppo (Pääsy 3 päivän lipulla)

TORSTAI 30.6.
Kaija Koo, Popeda, Elastinen, Vesterinen Yhtyeineen, Irina, Jukka Poika, Frans Harju, Sara Siipola

PERJANTAI 1.7.
J. Karjalainen, Maustetytöt X Agents, Jonne Aaron, Dingo, Mariska, ABREU, Tommi Läntinen, Paul Elias, Jenni & Juho, Portion Boys, Happoradio

LAUANTAI 2.7.
Samuli Edelmann, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Erin, Suvi Teräsniska, Ressu Redford, Katri Ylander, Juha Tapio, Anssi Kela, Olli Halonen, Aleksanteri Hakaniemi, Titta

Iskelmä festivaali Himos 2022
Facebook
| Instagram @iskelmafestivaali

www.iskelmafestivaali.fi


Ikäraja: Tapahtuman ikäraja on K-18

Festivaalilippujen varausaika 2 päivää.

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-ranneke
- Buffetruokailu VIP-alueella/päivä

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

KARAVAANILIPUT JA INFO

Iskelmä Himoksen leirintä- ja karavaanialueet ovat vain festivaalin asiakkaille, ja niillä majoittuakseen jokainen asiakas tarvitsee karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi festivaalilipun tai rannekkeen, joka on voimassa tulopäivästä festivaalin loppuun asti. Eli:
- 3 päivän lipulla voi majoittua torstaista sunnuntaihin. 3 päivän lipulla voi saapua myös pe tai la, jos ei ehdi to vielä paikalle.
- 2 päivän pe-la lipulla voi majoittua perjantaista sunnuntaihin.
- Lauantain lipulla voi majoittua lauantaista sunnuntaihin. Näin ollen torstain ja perjantain päivälipuilla tai to-pe 2pv lipulla ei voi majoittua leirintäalueella, sillä alueelta ei voi poistua pelastus, liikenne ja tapahtumaturvallisuuden vuoksi kesken tapahtuman.

LIPUN OSTAMINEN

Liput tulee maksaa heti. Erillistä varausmaksua tai -mahdollisuutta ei ole. Karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö, jotta saamme saapumisohjeet lähetettyä oikein jokaiselle karavaanari- ja matkaaja-asiakkaalle. Ostorajoituksella pyritään myös välttämään lippujen väärinkäyttöä ja jatkomyyntiä epävirallisissa kanavissa.
Kirjoitathan ostotilanteessa sähköpostisi oikein, sillä pääsylipun lisäksi sinulle toimitetaan sähköisesti myös tarkemmat saapumisohjeet ja aikataulut lähempänä tapahtumaa.

KARAVAANILIPUT

Karavaanilippu
Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyyn sille alueelle johon lippu on ostettu. Karavaanilippuja on myynnissä kaikille karavaanialueille.

Matkaajalippu
Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen alueelle, johon paikka on ostettu. Matkaajalippu vaihdetaan Matkaajapaikkaan merkitsevään lappuun paikan päällä.

Karavaani- sekä matkaajalippuja on saatavilla SÄHKÖLLISINÄ sekä SÄHKÖTTÖMINÄ.

Karavaanipaikat eivät ole numeroituja, vaan paikat jaetaan alueittain saapumisjärjestyksessä. Lisätiedot

SÄHKÖLLISET KARAVAANIPAIKAT

Sähkölliset Karavaanipaikat sisältävät yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön. Ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

Sähköllisiä karavaanipaikkoja on saatavilla kaikille karavaanialueelle:
Iskelmä Hiekka, Iskelmä Niitty, Lähti-Tapiola, Pepsi, Ranta sekä Ilta-Sanomat.

Sähköllisiä matkaajapaikkoja on saatavilla:

Iskelmä Hiekalle, Iskelmä Niitylle sekä Lähi-Tapiola -alueille. Lisätiedot

SÄHKÖTTÖMÄT KARAVAANIPAIKAT

Sähkötömät paikat EIVÄT sisällä sähköä.
Sähköttömät karavaani- ja matkaajapaikat sijaitsevat Iskelmä festivaalin leirintäalueella. Leirintäalue sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta.

KARAVAANI- JA LEIRINTÄALUE

Saapuminen alueille aikaisintaan Ke 29.6. klo 12:00, poistuminen viim. sunnuntain aikana.

Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

Iskelmä Himoksen leirintä- ja karavaanialueet ovat vain festivaalin asiakkaille, ja niillä majoittuakseen jokainen asiakas tarvitsee karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi festivaalilipun tai rannekkeen, joka on voimassa tulopäivästä festivaalin loppuun asti.

Lisätietoa karavaanipaikoista ja lipuista löydät festivaalin majoitusinfosta

TELTTAPAIKKA

Telttailijoiden tulee ostaa oma telttapaikka. Telttapaikat sijaitsevat leirintäalueella, ja ne ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee olla kuitenkin olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti.

BOX-MAJOITUS

Box-mökki on kevytrakenteinen, puinen, lukittava majoitusmökki leirintäalueella. Mökin koko on noin 2m x 2m.
Box-majoitus sisältää sängyt ja patjat 2 hengelle, pienen jääkaapin sekä mahdollisuuden esimerkiksi puhelimen lataukseen. Boxi on lukittavissa. Hinta sisältää lisäksi yhden autopaikan Box-alueen läheisyydestä leirintäalueelta (seuraathan järjestyksenvalvojan ohjetta).

BOX-majoitukseen on mahdollista ostaa Peitto, tyyny sekä liinavaatteet lisätuotteena, Boxin oston yhteydessä. Lisäpalveluita ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin toimitamme lisätuotteet.

PYSÄKÖINTI


Sähkötön autopaikka:

Oikeuttaa henkilöauton, pakettiauton tai muun vastaavan kulkuneuvon leirintäalueelle, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta.

Päiväparkit (loppuunmyyty):
Oikeuttavat pysäköintiin päiväparkkialueella lipussa ilmoitettuna päivänä. Päiväparkkialueelle pysäköidyssä autossa ei saa majoittua.

ETÄPARKKI

Sijainti: Jämsän Raviradalla, Raviradantie 20, 42100 Jämsä

Iskelmä Festivaali Himoksen Etäparkki palvelee festivaalin autoilevia asiakkaita keskiviikosta sunnuntaihin. Etäparkista on suora liikenneyhteys festivaalialueelle festivaalibusseilla. Etäparkki sisältää 4 yhdensuuntaista bussilippua, jolla voi kulkea festivaalialueen ja etäparkin väliä.

Erikseen ostettuna bussimatka festivaalialueelle on 5€ / suunta, ja sen voi ostaa kuljettajalta.

WC-RANNEKKET

Ranneke oikeuttaa käyttämään Himoksen vesiwc-tiloja eli Suomen vihreimpiä vessoja. Vesiwc:t sijaitsevat Terassiravintola Riemun alimmassa kerroksessa.

FESTARIBUSSI

Festaribussirannekkeella asiakas voi ajaa koko viikonlopun ajan festaribusseilla. Ilman ranneketta bussikuljetukset maksavat erikseen. Irtoliput on mahdollista ostaa vain bussista paikan päältä.


SAAVUTETTAVUUS

Avustajan pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa ostavat tavallisen pääsylipun. Avustajakäytännöistä voit lukea lisää täältä.