EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 30.6. - La 2.7.2022  /  Himos Park  /  Jämsä

Iskelmä Festivaali Himos 2022

Iskelmä Festivaali Himos 2022 Liput

ISKELMÄ HIMOS 2022 - LIPUT & INFO

Himoksella startataan juhlatunnelma torstaina 30.6. ja kotimainen livemusiikki soi myöhään lauantaiyöhön saakka 2.7.

Festivaaleilla esiintyvät lukuisat radioaalloiltakin tutut kärkiartistit kuten yksi Suomen vetovoimaisimmista pop-solisteista, juuri elämänkertakirjan julkaissut Kaija Koo, kymmeniä miljoonia striimejä kerännyt, Iskelmä Festivaalien ensikertalainen BEHM ja monipuolinen laulaja-lauluntekijä J. Karjalainen.
Ohjelmaa täydentävät iskelmäkonkari Suvi Teräsniska, artisti Hento kuiskaus, Täydellinen elämä ja Elämäni miehiä kappeleiden takaa sekä jättihiteistä tuttu festarikansan viihdyttäjä Elastinen. Lisää artisteja julkaistaan kevään aikana.

Esiintyjät:
Kaija Koo, BEHM, J. Karjalainen, Suvi Teräsniska, Elastinen

Iskelmä festivaali himos 2022
Facebook
| Instagram @iskelmafestivaali

www.iskelmafestivaali.fi


Ikäraja: Tapahtuman ikäraja on K-18

Festivaalilippujen varausaika 2 päivää.

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-ranneke
- Buffetruokailu VIP-alueella/päivä

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

KARAVAANILIPUT JA INFO

Iskelmä Himoksen leirintä- ja karavaanialueet ovat vain festivaalin asiakkaille, ja niillä majoittuakseen jokainen asiakas tarvitsee karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi festivaalilipun tai rannekkeen, joka on voimassa tulopäivästä festivaalin loppuun asti.

LIPUN OSTAMINEN

Liput tulee maksaa heti. Erillistä varausmaksua tai -mahdollisuutta ei ole. Karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö, jotta saamme saapumisohjeet lähetettyä oikein jokaiselle karavaanari- ja matkaaja-asiakkaalle. Ostorajoituksella pyritään myös välttämään lippujen väärinkäyttöä ja jatkomyyntiä epävirallisissa kanavissa.
Kirjoitathan ostotilanteessa sähköpostisi oikein, sillä pääsylipun lisäksi sinulle toimitetaan sähköisesti myös tarkemmat saapumisohjeet ja aikataulut lähempänä tapahtumaa.

KARAVAANILIPUT

Karavaanilippu
Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyyn sille alueelle johon lippu on ostettu. Karavaanilippuja on myynnissä kaikille karavaanialueille.

Matkaajalippu
Matkaajalippu oikeuttaa suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon tuomiseen alueelle, johon paikka on ostettu. Matkaajalippu vaihdetaan Matkaajapaikkaan merkitsevään lappuun paikan päällä.

Karavaani- sekä matkaajalippuja on saatavilla SÄHKÖLLISINÄ sekä SÄHKÖTTÖMINÄ.

Karavaanipaikat eivät ole numeroituja, vaan paikat jaetaan alueittain saapumisjärjestyksessä. Lisätiedot

SÄHKÖLLISET KARAVAANIPAIKAT

Sähkölliset Karavaanipaikat sisältävät yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön. Ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

Sähköllisiä karavaanipaikkoja on saatavilla kaikille karavaanialueelle:
Iskelmä Hiekka, Iskelmä Niitty, Lähti-Tapiola, Pepsi, Ranta sekä Ilta-Sanomat.

Sähköllisiä matkaajapaikkoja on saatavilla:

Iskelmä Hiekalle, Iskelmä Niitylle sekä Lähi-Tapiola -alueille. Lisätiedot

SÄHKÖTTÖMÄT KARAVAANIPAIKAT

Sähkötömät paikat EIVÄT sisällä sähköä.
Sähköttömät karavaani- ja matkaajapaikat sijaitsevat Iskelmä festivaalin leirintäalueella. Leirintäalue sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta.

KARAVAANI- JA LEIRINTÄALUE

Saapuminen alueille aikaisintaan Ke 29.6. klo 12:00, poistuminen viim. sunnuntain aikana.

Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

Iskelmä Himoksen leirintä- ja karavaanialueet ovat vain festivaalin asiakkaille, ja niillä majoittuakseen jokainen asiakas tarvitsee karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi festivaalilipun tai rannekkeen, joka on voimassa tulopäivästä festivaalin loppuun asti.

Lisätietoa karavaanipaikoista ja lipuista löydät festivaalin majoitusinfosta

TELTTAPAIKKA

Telttailijoiden tulee ostaa oma telttapaikka. Telttapaikat sijaitsevat leirintäalueella, ja ne ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee olla kuitenkin olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti.

PYSÄKÖINTI


Sähköttön autopaikka:

Oikeuttaa henkilöauton, pakettiauton tai muun vastaavan kulkuneuvon leirintäalueelle, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta.

Päiväparkit:
Oikeuttavat pysäköintiin päiväparkkialueella lipussa ilmoitettuna päivänä. Päiväparkkialueelle pysäköidyssä autossa ei saa majoittua.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot