EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

To 1. - La 3.7.2021  /  Himos Park  /  Jämsä

Iskelmä Festivaali Himos 2021

Iskelmä Festivaali Himos 2021 Liput

ISKELMÄ HIMOS 2021 - LIPUT & INFO

Iskelmä Festivaali koittaa taas 2021. Kesän parasta tapahtuma juhlitaan Himoksella 1.-3.7.2021.

Iskelmä Festivaali juhlitaan ensi kesänä kahdella paikkakunnalla, kun heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna maamme suurimmat tähdet esiintyvät niin Jämsän Himos Parkissa kuin Porin Kirjurinluoto Arenalla. Festivaalien VIP-liput avautuvat myös myyntiin.   

Molemmilla paikkakunnilla esiintyvät festariyleisön villiinnyttävä Lauri TähkäHullut päivät  -sinkullaan soittolistojen kärkiin noussut Kaija Koo ja omaa luokkaansa oleva laulaja ja lauluntekijä J. Karjalainen . Lisäksi festarilavalle nousevat tänä vuonna Vuoden naissolistiksi Emma Gaalassa palkittu Ellinoora sekä tunteikkaasti tulkitseva Anna Eriksson .

Kolmipäiväisessä Himoksen tapahtumassa esiintyvät Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku , suomirockin kivijalka Popeda , Etsimässä rauhaa -albumin keväällä julkaissut Vesala sekä hulppean hittikavalkaadin tarjoileva Eppu Normaali ja festivaalille suuresti toivottu Vesterinen Yhtyeineen

Lisää paikkakuntakohtaista ohjelmaa julkaistaan alkuvuodesta 2021 ja päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin.

JULKAISTUT ESIINTYJÄT

Antti Tuisku, Popeda, Vesala, Eppu Normaali, Vesterinen Yhtyeineen, Lauri Tähkä, Kaija Koo, J. Karjalainen, Ellinoora, Anna Eriksson

Iskelmä festivaali himos 2021
Facebook
| Instagram @iskelmafestivaali

www.iskelmafestivaali.fi


Ikäraja: Tapahtuman ikäraja on K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.
Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-ranneke
- Buffetruokailu VIP-alueella/päivä

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

Karavaaniliput

Saapuminen alueelle aikaisintaan keskiviikkona 30.6. klo 12:00, poistuminen viim. sunnuntain aikana.

Karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö

Iskelmä Festivaalin karavaanialueet ovat tilapäisiä festivaalikaravaanialueita, jotka on tarkoitettu vain festivaalin asiakkaille.
Karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke tai festivaalilippu. 

Iskelmä Festivaalilla on kuusi tilapäistä festivaalikaravaanialuetta:  Iskelmä Hiekka, Iskelmä Niitty, Lähti-Tapiola, Pepsi, Ranta sekä Ilta-Sanomat. Karavaanilippuja myydään kaikille karavaanialueille, mutta matkaajalippuja vain Iskelmä Hiekalle, Iskelmä Niitylle sekä Lähi-Tapiolalle.

Karavaanilippu  on tarkoitettu asuntoautolle tai asuntovaunulle. Matkaajalippu  on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille.

Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

Karavaanipaikat eivät ole numeroituja, vaan paikat jaetaan alueittain saapumisjärjestyksessä.

Paikoilla on 1 suko-pistorasia/auto. Sähkö on tarkoitettu vain ajoneuvon lämmitykseen, jääkaappiin tai valaistukseen, muut laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen. 

Lisätietoa karavaanipaikoista ja -lipuista löydät festivaalin majoitusinfosta .
__

Mikäli olet ostanut vuoden 2020 festivaalilipun ja haluat juhlia ensi vuoden Iskelmä Festivaalilla, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Vuoden 2021 festivaali- sekä karavaaniliput käyvät sellaisenaan myös Iskelmä Festivaali Himos 2021 -tapahtumaan (Huom! Ei koske BOXI-majoitusta.). Lipunpalautus on päättynyt 30.6.2020.