EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 1. - La 3.7.2021  /  Himos Park  /  Jämsä

Iskelmä Festivaali Himos 2021

Iskelmä Festivaali Himos 2021 Liput

ISKELMÄ FESTIVAALIA EI JÄRJESTETÄ TÄNÄ VUONNA

Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat ainakin heinäkuun 2020 loppuun saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että Iskelmä Festivaalia ei voida tänä vuonna järjestää Himoksella. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä.

Jos haluat juhlia ensi vuoden Iskelmä Festivaalilla, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Iskelmä Festivaali Himos 2021 -tapahtumaan. Iskelmä Festivaali juhlitaan taas Himoksella 1.-3.7.2021. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian.

Iskelmä Festivaalin nettisivuilta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin; www.iskelmafestivaali.fi/ukk 

KARAVAANI/MATKAAJA/AUTOPAIKKA -LIPUT SEKÄ BOXI-MAJOITUS

Iskelmä Festivaali juhlitaan taas Himoksella ensi vuonna, 1.-3.7.2021. Iskelmä Festivaali 2020 karavaani-, matkaajat-, autopaikat- ja telttapaikkojen lippu kelpaa myös ensi vuoden Iskelmä Festivaaleille sellaisenaan. Mikäli haluat majoittua jo ostamallasi lipulla ensi vuoden tapahtumassa, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassa olevalla 2020 lipulla sisään 2021 Iskelmä Festivaalin teltta- tai karavaanialueelle. Vaihtoehtoisesti voit hakea kyseessä olevan majoituslipun rahat takaisin seuraamalla alla olevia ohjeita. Palautusta tulee hakea 30.6.2020 mennessä.

Voit hakea Iskelmäboxi -lipun hinnan takaisin seuraamalla alla olevia ohjeita. Huomaathan, että Iskelmäboxi-liput eivät käy ensi vuodelle sellaisenaan (toisin kuin itse tapahtumaliput). Palautukset tulee hakea 30.6.2020 mennessä.

 

Alkuperäiselle päivämäärälle ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. (Huom! Ei koske BOXI-majoitusta.) Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 30.6.2020 mennessä. Voit vaihtaa lipun myös Nelonen Media Liven lahjakorttiin.

 

Iskelmä festivaali himos 2021
Facebook
| Instagram @iskelmafestivaali

www.iskelmafestivaali.fi


Ikäraja: K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.
Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

VIP-lippuja tai karavaanilippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

VIP-LIPPU (K-18) SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-alueelle
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-ranneke
- Buffetruokailu VIP-alueella/päivä

MAJOITUS LIPUT & INFO

Jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke tai festivaalilippu. Karavaani- sekä matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö. Karavaanipaikat eivät ole numeroituja, vaan paikat jaetaan alueittain saapumisjärjestyksessä.

HUOM! Sähköttömät karavaanipaikat sijaitsevat leirintäalueella. Iskelmä Niitty -alueen läheisyydessä

KARAVAANILIPPU
Karavaanilippu oikeuttaa karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) pääsyyn sille alueelle, jolle lippu on ostettu. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä. Sähköttömät paikat leirintäalueella.

MATKAAJALIPUT
Matkaajalippu on tarkoitettu matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille. Pääsy sille alueelle, jolle lippu on ostettu

AUTOPAIKKA (SÄHKÖTÖN)
Oikeuttaa henkilöauton pysäköimisen leirintäalueelle.

BOX-MAJOITUS (Kahdelle hengelle)
Majoitus BOXi-mökissä, leirintäalueella TO-SU. Saapuminen to klo 12 alkaen. Poistuminen su klo 12 mennessä.
BOXi- popup majoitusmökit sijaitsevat Iskelmä Festivaalin leirintäalueella, joten käytössä lisäksi kaikki leirintäalueen palvelut kuten festari wc:t, konttisuihkut sekä ystävällinen henkilökunta.

BOXi sisältää:
- Sängyt ja patjat kahdelle hengelle
- Pienen jääkaapin sekä mahdollisuuden esimerkiksi puhelimen lataukseen, ylimääräiset laitteet voivat aiheuttaa oikosulun
- Yhden autopaikan tapahtuman päiväparkkialueella (seuraa järjestyksenvalvojien ohjeita)
- Siivouksen

Ei sisällä:
- festivaalilippuja, jotka tulee ostaa erikseen ja sen tulee olla koko festariajalle (to-su)
- täkkejä, tyynyjä tai liinavaatteita, jotka on tuotava mukanaan

Sähkölliset Karavaaniliput (Loppuunmyyty)

Iskelmä Festivaalin karavaanialueet ovat tilapäisiä festivaalikaravaanialueita, jotka on tarkoitettu vain festivaalin asiakkaille.

Karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke tai festivaalilippu.

Lisätietoa karavaanipaikoista ja -lipuista löydät festivaalin majoitusinfosta.