EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 1. - La 3.7.2021  /  Himos Park  /  Jämsä

Iskelmä Festivaali Himos 2021

Iskelmä Festivaali Himos 2021 Liput

ISKELMÄ HIMOS 2021 - LIPUT & INFO

Iskelmä Festivaali koittaa taas 2021. Kesän parasta tapahtuma juhlitaan Himoksella 1.-3.7.2021.

Paikalla Iskelmän taajuudelta tuttuun tapaan kaikki parhaat kotimaiset. Himoksen tapahtumaan on jo tässä kohtaa kiinnitetty Antti Tuisku , Lauri Tähkä sekä Kaija Koo .

JULKAISTUT ESIINTYJÄT

Antti Tuisku, Lauri Tähkä, Kaija Koo

Lisää esiintyjiä julkaistaan syksyllä.

Iskelmä festivaali himos 2021
Facebook
| Instagram @iskelmafestivaali

www.iskelmafestivaali.fi


Ikäraja: K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.
Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

Karavaaniliput (K-18)

Saapuminen alueelle aikaisintaan keskiviikkona 30.6. klo 12:00, poistuminen viim. sunnuntain aikana.

Karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö

Iskelmä Festivaalin karavaanialueet ovat tilapäisiä festivaalikaravaanialueita, jotka on tarkoitettu vain festivaalin asiakkaille.
Karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke tai festivaalilippu. 

Iskelmä Festivaalilla on kuusi tilapäistä festivaalikaravaanialuetta:  Iskelmä Hiekka, Iskelmä Niitty, Lähti-Tapiola, Pepsi, Ranta sekä Ilta-Sanomat. Karavaanilippuja myydään kaikille karavaanialueille, mutta matkaajalippuja vain Iskelmä Hiekalle, Iskelmä Niitylle sekä Lähi-Tapiolalle.

Karavaanilippu  on tarkoitettu asuntoautolle tai asuntovaunulle. Matkaajalippu  on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille.

Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

Karavaanipaikat eivät ole numeroituja, vaan paikat jaetaan alueittain saapumisjärjestyksessä.

Paikoilla on 1 suko-pistorasia/auto. Sähkö on tarkoitettu vain ajoneuvon lämmitykseen, jääkaappiin tai valaistukseen, muut laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen. 

Lisätietoa karavaanipaikoista ja -lipuista löydät festivaalin majoitusinfosta .
__

Mikäli olet ostanut vuoden 2020 festivaalilipun ja haluat juhlia ensi vuoden Iskelmä Festivaalilla, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Vuoden 2021 festivaali- sekä karavaaniliput käyvät sellaisenaan myös Iskelmä Festivaali Himos 2021 -tapahtumaan (Huom! Ei koske BOXI-majoitusta.). Lipunpalautus on päättynyt 30.6.2020.