EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

To 1. - La 3.7.2021  /  Himos Park  /  Jämsä

Iskelmä Festivaali Himos 2021

Iskelmä Festivaali Himos 2021 Liput

ISKELMÄ HIMOS 2021 - LIPUT & INFO

Iskelmä Festivaali koittaa taas 2021. Kesän parasta tapahtuma juhlitaan Himoksella 1.-3.7.2021.

Iskelmä Festivaali julkaisee lisää kotimaisia artisteja Himokselle ja Poriin - mukana Suvi Teräsniska & Yö-yhtye yhteiskeikoillaan

Molemmilla paikkakunnilla tullaan näkemään eksklusiivinen juhlakonsertti, kun Suvi Teräsniska ja Yö-yhtye esittävät yhdessä Yön legendaarisia kappaleita. Keikat juhlistavat ainutlaatuisella tavalla Yön 40-vuotisjuhlavuotta. Suvi Teräsniska ja Yö-yhtye esiintyvät Porissa perjantaina ja Himoksella lauantaina. Suvi Teräsniska esiintyy Himoksen lauantaissa myös soolona.

Molemmilla paikkakunnilla festivaaliasiakkaita tulevat viihdyttämään myös Epäröimättä Hetkeekään -singlellään soittolistoja jo lähes vuoden dominoinut Elastinen , joka esiintyy Himoksella perjantaina ja Porissa lauantaina. Porin lauantai-päivää täydentää myös viime vuonna Paluu Paratiisiin -albuminsa julkaissut Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani , joka esiintyy Himoksella perjantaina.  Iskelmä Festivaalin suursuosikki ja Miks ei ja Janottaa -singleillään kameleomanttimaista uudistuskykyään esittelevä Laura Voutilainen nähdään Himoksella torstaina ja Porissa lauantaina, siinä missä juuri uuden Sut Puhallan Pois -singlen julkaissut Anssi Kela esiintyy Porissa perjantaina ja Himoksella Lauantaina.

Himoksella nähdään myös eksklusiivinen konsertti, kun Himos saa lisäohjelmaa myös Yhtenä Sunnuntaina -paluusinglensä viime toukokuussa julkistaneesta Erinistä sekä Pokka , Hiljaisuus ja Haluun olla yksin -hiteistään tutusta Irinasta , jotka täydentävät festivaalin torstaita. Himoksen lauantaipäivän uusia lisäyksiä ovat suomi-iskelmän James Bondiksikin tituleerattu Antti Ketonen , juuri uutena Voice Of Finland -valmentajana aloittanut pitkän linjan muusikko Maija Vilkkumaa , Anna ja Kaisa Karjalaisen muodostama Maustetytöt -duo sekä uusimmalla Vain Elämää -kaudella nähty ja sydämet sulattanut Ressu Redford .

Himoksella aiemmin julkaistuista artisteista esiintyvät torstaina Ellinoora , Eppu Normaali ja Vesala , perjantaina Antti Tuisku, J. Karjalainen , Kaija Koo , Popeda ja Vesterinen Yhtyeineen sekä lauantaina Lauri Tähkä ja Anna Eriksson .

 

JULKAISTUT ESIINTYJÄT

Ke 30.6.:Iskelmä Festareiden etkot: Erika Vikman (Himos Areena - ilmainen sisäänpääsy festivaalirannekkeella)

To 1.7.: Eppu Normaali, Vesala, Erin, Ellinoora, Irina, Laura Voutilainen

Pe 2.7.: Antti Tuisku, Kaija Koo, Elastinen, J. Karjalainen, Popeda, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Vesterinen Yhtyeineen

La 3.7.: Suvi Teräsniska & Yö-yhtye, Anna Eriksson, Anssi Kela, Antti Ketonen, Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Maustetytöt, Ressu Redford, Suvi Teräsniska

 

Iskelmä festivaali himos 2021
Facebook
| Instagram @iskelmafestivaali

www.iskelmafestivaali.fi


Ikäraja: Tapahtuman ikäraja on K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.
Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-ranneke
- Buffetruokailu VIP-alueella/päivä

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

Karavaaniliput

Saapuminen alueelle aikaisintaan keskiviikkona 30.6. klo 12:00, poistuminen viim. sunnuntain aikana.

Karavaani- ja matkaajalippujen ostorajoitus on 1 lippu/henkilö

Iskelmä Festivaalin karavaanialueet ovat tilapäisiä festivaalikaravaanialueita, jotka on tarkoitettu vain festivaalin asiakkaille.
Karavaanilipun tai matkaajalipun lisäksi jokaisella majoittujalla tai alueella vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke tai festivaalilippu. 

Iskelmä Festivaalilla on kuusi tilapäistä festivaalikaravaanialuetta:  Iskelmä Hiekka, Iskelmä Niitty, Lähti-Tapiola, Pepsi, Ranta sekä Ilta-Sanomat. Karavaanilippuja myydään kaikille karavaanialueille, mutta matkaajalippuja vain Iskelmä Hiekalle, Iskelmä Niitylle sekä Lähi-Tapiolalle.

Karavaanilippu  on tarkoitettu asuntoautolle tai asuntovaunulle. Matkaajalippu  on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille.

Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

Karavaanipaikat eivät ole numeroituja, vaan paikat jaetaan alueittain saapumisjärjestyksessä.

Paikoilla on 1 suko-pistorasia/auto. Sähkö on tarkoitettu vain ajoneuvon lämmitykseen, jääkaappiin tai valaistukseen, muut laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen. 

Lisätietoa karavaanipaikoista ja -lipuista löydät festivaalin majoitusinfosta .
__

Mikäli olet ostanut vuoden 2020 festivaalilipun ja haluat juhlia ensi vuoden Iskelmä Festivaalilla, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Vuoden 2021 festivaali- sekä karavaaniliput käyvät sellaisenaan myös Iskelmä Festivaali Himos 2021 -tapahtumaan (Huom! Ei koske BOXI-majoitusta.). Lipunpalautus on päättynyt 30.6.2020.