EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 6.7.2019  /  Iillinsaaren uimaranta  /  Ii

ISK Watercross

ISK Watercross Liput

Ladataan…

Iiseudunkelkkailijat Ry järjestää 6.7.2019 Pohjois-Pohjanmaan suurimman vedenpäällä tapahtuvan koko perheen moottoriurheilutapahtuman. Tänne tullaan vihtymään koko perheellä ympäri Suomea sekä Pohjoismaita.

Watercross on suljetulla vesialueella moottorikelkalla veden päällä ajettava watercross-kilpailu. Nykyaikainen tukkilaiskisa. Watercross ajetaan Iijoella nyt toista kertaa.

Kilpailut ovat avoimet tehdasvalmisteisille ja itse rakennetuille moottorikelkoille, jotka täyttävät Suomen moottoriliiton turvallisuusvaatimukset ja urheilusäännöstön vaatimukset. Moottorit ovat joko 2-tahtisia tai 4-tahtisia. Moottorikelkoissa on erityiset määräykset mm. äänen, polttoaineen, öljyjen osalta, siten että niiden käyttöä on rajoitettu sekä polttoaineiden ulospääsy on estetty.

Kuuluttajana toimii Jarkko Ylläsjärvi.

www.iiseudunkelkkailijat.com/watercross


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Portit klo 9:30

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi vanhempien kanssa.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman portilla.

Opastus on 4-tieltä. Parkkipaikkoja löytyy Iilinsaaresta hiitomajalta.

Palveluja yleisölle on kehitetty viimevuodesta useamilla tarjoilupisteillä tapahtuma alueella. Kisa-alueella on ruuan, makkaran ja virvokkeiden myyntiä sekä anniskelualue. Omien alkoholijuomien tuonti on kielletty.

Facebook

Iiseudunkelkkailijat Ry