EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 21.11.2019  /  Suolahtisali  /  Äänekoski

Iro Haarla Quartet

Iro Haarla Quartet Liput

Iro Haarla Quartet esiintyy Suolahtisalissa. Kyseessä on Charles Gilin tuottama Vapaat äänet -agentuurin kiertue.

Pianisti, säveltäjä, sovittaja Iro Haarlan kvartetti perustuu Haarlan sävellyksiin. Kokonaisuuden ja tunnistettavan soinnin takaa pitkäaikainen yhteistyö yhtyeen jokaisen muusikon kanssa.

Abstraktien ja dissonoivienkin harmonioiden kautta musiikin päämääränä on aina kauneus, koskettavuus ja rauha. - esimerkkejä vuosien varrelta Haarlan musiikillisesta maailmasta löytyy mm. kolmelta ECM-levytykseltä, yhteistyöstä Juhani Aaltosen kanssa mm. duo-levytykseltä Kirkastus (TUM Records 2015) ja teoksista UMO Jazz Orchestralle.

Tuore kvartetti esiintyi Pori Jazzien Lokkilavalla kesällä 2018, ja Helsingin Sanomissa Harri Uusitorppa kirjoitti konsertista seuraavaa:
"Pianisti Iro Haarla kirkasti Lokkilavalla rooliaan omaäänisenä säveltäjänä. (...) Konsertti kirkasti jälleen Haarlan roolia säveltäjänä, jonka tyylistä ei voi enää erehtyä. Ja hienoa, että hän sai tavoittaa hymnimäisillä ja hiljentävillä teoksillaan nyt uusia kuulijoita myös Pori Jazzissa."
Harri Uusitorppa, Helsingin sanomat 21.7.2018

Vapaat äänet -kiertue toteutetaan yhteistyössä Suomen Jazzliiton kanssa.

Facebook-tapahtuma


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

18:30 Ovet
19:00 Showtime